Az Együtt arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon el valós vagyonával – mondta Juhász Péter, az ellenzéki párt alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Együtt: Orbán a leggazdagabb magyar, de mikor számol el a vagyonával?

Az Együtt meggyőződése szerint Orbán Viktor "számos strómanon keresztül" ma Magyarországon a leggazdagabb ember, tulajdonában még számos olyan vagyonelem áll, amelyeket a vagyonnyilatkozatában nem tüntetett fel – közölte az alelnök.

Szerinte Orbán Viktor pályafutása alapján,

"lehetetlen az a vagyongyarapodás, amit ő 25 év alatt produkált".

Juhász Péter a Direkt36 csütörtöki cikkére hivatkozott, amelyben azt írták, hogy Orbán Viktor 2006-ban résztulajdont szerzett öt felcsúti ingatlanban; részesedését feltüntette vagyonnyilatkozatában, de azt nem, hogy társtulajdonosai is vannak, pedig a cikk szerint így kellett volna. Az Együtt alelnöke szerint a vagyonnyilatkozat alapján úgy tűnik, mintha Orbán Viktor csak földet vásárolt volna, holott a telkeken családi házaknak lett résztulajdonosa.

Juhász Péter szerint az Együtt, kormányra kerülése esetén, számonkérhetővé teszi a vagyonnyilatkozatok rendszerét, így jogi következménye lesz, ha valaki hamis állításokat közöl.

A kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel pénteken azt közölte: miniszterelnök vagyonnyilatkozata törvényes, teljes és hiteles. Havasi Bertalan reakciójában azt írta: "ami Orbán Viktor vagyonnyilatkozatában le van írva, az úgy van".

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@human: Probalkoztak is az elszmoltatassal, csak hat ugy tunik nem nagyon volt mit. Gyurcsanyt eveken at citaltak Sukoro miatt, aztan megsem lett belole semmi.
Ellenben a fideSS annyi korrupcios ugyet hozott ossze, trafik, fold mutyi stb, most nem akarom sorolni, hogy ezert siman sittre lehet vagni oket.
poltot is el lehet szamoltatni. Ott van legujabb szerzemenye, egy 200 millios balatoni vizpart villa. Kizartnak tartom hogy becsuletes uton jutott hozza. Csak egy kicsit nyomozni kell majd. Ha sikerul talalni valamit ellene, akkor ki lehet penderiteni a szekebol, egyenesen egy csikos pizsamaba.
bakegya
@Yoda69: a felcsutkai a legokosabb (bunkó),mert rávezette a saját apja arra,hogy hogyan és mennyit lopjon-neki csakkk abbann rejlik a széltoló zsenialitása,hogy ekkora kurva nagyhatalmat tettek a Magyarok a mocskos kezébe.
bakegya
@Yoda69: ..nagyon becsülöm benned is(ne érts félre...)mennyire komolyan veszed és még le is vezeted a magad verzióját a véleményözön mentén,de sajnos ezek mindenkire magasról-és túl magasról tesznek már-méghozzá azért mert "több pénzük van mint eszük"-az önhittség magasiskoláját működteti a kis g...hol ott,csakkk sima búnözők-sokat láttunk mi már a magyar történelemben is hasonszőrüeket)...ezért fognak a saját kardjukba beledőlni-
Yoda69
@bakegya: Csak addig tudjak megtenni amig nyeregben vannak. Ezert is fosik orban attol, hogy esetleg elvesztik a 18-as valasztast. O nagyon jol tudja, hogy mit muvelt eddig, es mennyit lopott ossze. Ezert minden eszkozt be fognak vetni hogy nyerjenek.
Es amig a bizonytalanok (35% jelenleg) nem allnak az Osszefogas oldalara, addig sajnos nyerni is fognak.
kukac50
Annak 95%-a a Nép vagyona vissza kell venni!
bakegya
..."..a mi Orbán Viktor vagyonnyilatkozatában le van írva,az úgy van!" ÚGY VAN A LOPOTT CSILLIÁRDJAIVAL ÚGY VAN AHOGY VAN,,,A CIGÁNYKODÁS NAGYMESTEREIVEL KITÖMTE A MAGYAROK KORMÁNYÁT IS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.