Lemondott Aida Hadzialic, a balközép svéd kormány szakképzési és felnőttoktatási minisztere, miután ittas járművezetésen kapták rajta.

A 29 éves miniszter asszony, akit a svéd szociáldemokrata párt nagy reménységének tartanak, szombati stockholmi sajtóértekezletén közölte, hogy csütörtökön a rendőrség igazoltatta és megszondáztatta a Dánia és Svédország közötti hídon, és vérében 0,2 ezrelék mg/l alkoholt találtak. Elmondta, hogy előzőleg egy vacsorán vett részt, ahol két pohár bort ivott.

Hadzialic mély sajnálatát fejezte ki az ügy miatt, amelyet élete legnagyobb hibájának nevezett, és közölte, hogy még pénteken benyújtotta lemondását Stefan Löfven kormányfőnek, aki ezt elfogadta.

Két pohár bort ivott, lemondott a svéd oktatási miniszter

A miniszter Boszniában született, családjával 1992-ben, ötéves korában menekültként érkezett Svédországba. 2014-ben az ország történetének legfiatalabb minisztereként, 27 évesen lett az akkor alakult svéd kormány tagja.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Csizmás Kond: Lássuk csak. A svéd kormány minisztere képzetlen, ezzel szemben a mienk csak primitív, ostoba, szervilis és korrupt.Valóban nagy különbség. Az Unió fejlettebb tagállamainak kormányai nyilvánvalóan tele vannak alul iskolázott bunkóval, akik azonban annyival magasabb szintre tudják juttatni az országaikat, hogy az itthon tisztességesen dolgozó, normális megélhetést nem találó embereink az itthoni fizetésük 5-10-szereséért vándorolnak ki oda. Ha pedig ez igaz, nincs más megoldás, mint hogy az itthoni 2-3-4 diplomás kormánytagjaink apránként vigyék vissza amit elloptak és talán itthon is lesz háromszoros fizetés és talán csak a fele nép menne külföldre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"Ezek azok a tehetségek akik csak protokolként vannak odatéve...mert gondolom még a román medve is tudja, hogy egy 28 éves boszniai csaj nem az eszétől lett svéd miniszter..."

Jújj, ebbe nagyon belenyúltál!
Mesélj, a mai magyar kormányban melyik tag rendelkezik szakmai képesítéssel, s mennyien dilettánsok a szakmájukhoz?
Még te is ülhetnél bársonyszékben a kupola alatt, ha orbánnak nem a seggét kényeztetnéd, hanem szemből szeretnéd! Akkor láthatná milyen kis féreg vagy, s biztosan beléd szeretne... Így csak a maga mögött elszórt morzsákat csipegetheted fel...
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...mi a büdös izéért akarsz te folyton másról beszélni mint amit a cikkben megadnak ?
nem hat a gyógyszer vagy mi a lószar ?
a téma a migráncs részeges huszonéves miniszter...na erről krákogj.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"...mi a büdös izéért akarsz te folyton másról beszélni mint amit a cikkben megadnak ?"

O'szt ki tért el a témától? Ki írta, hogy:
"Ezek azok a tehetségek akik csak protokolként vannak odatéve...mert gondolom még a román medve is tudja, hogy egy 28 éves boszniai csaj nem az eszétől lett svéd miniszter..."??

Hozzászólásomat azzal kezdtem, hogy újra csak saját kardodba dőltél, mert rossz fityeszes szokás szerint saját sárotokat dobáljátok másokra!
Ha nem lennél fizetett troll, akkor neked ehhez a cikkhez meg sem szabadott volna szólalnod!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...fiktor...most mi a lószart akarsz ???
F_Viktor
@Csizmás Kond: Mit akarok?
Megmutatni minden fórumolvasónak, hogy milyen hazug, mocskos féreg egy igazi fityesz imádó/szavazó
Csizmás Kond
@F_Viktor: De azt mér mindenki tudja...csak rád kell nézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.