A világ egyik leggyűlöltebb emberévé vált az az amerikai vadász, aki videóra vette, ahogy lándzsával elejt egy medvét – számolt be az RTL Klub Híradója.

A 26 éves férfi a kamera előtt ujjongva ünnepelte a gyilkos találatot, az állat azonban még órákig szenvedett, amíg elpusztult. Az interneten azóta már rengeteg halálos fenyegetést kapott, sokan ahhoz az amerikai fogorvoshoz hasonlítják, aki elejtette a híres zimbabwei oroszlánt, Cecilt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Miért kell hagyni órákig szenvedni, haldokolni?
Őszintén remélem, hogy soha, de soha nem fogom megérteni az ilyen irgalmatlan, senki alakokat.
Örül az ölésnek és szenvedésnek -- nincsenek rá szavak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
még órákig szenvedett...na ez t csak az hiszi el aki csak fényképen látott medvét. Egy sebesült medve veszélyesebb egy sereg kommandósnál...na de ezt azok úgysem értik.
oncogito
@Csizmás Kond: - ha halálosan van megsebesítve, akkor nem tud sem menekülni, sem támadni. Mert ugye nem mindegy, ha a vállába súrolja a lándzsa, vagy a szivét, tüdejét éri.
Szóval ne okoskodj, bizony van, hogy a vadász órákig hagyja szenvedni a "zsákmányát".
Olvastam, hogy afrikában egy újgazdag magyart utált minden ottani, mert elejtett egy zsiráfot és egy teljes napig hagyta szenvedni, hogy dicsekedhessen azzal, hogy egyetlen lövéssel terítette le.
Szóval bölcsebb maradtál volna, ha nem írsz hozzá. (Bár csak önmagadhoz képest bölcsebb, mert másokhoz mérve ilyen jelződ még véletlenül sem lehet.)
Csizmás Kond
@oncogito: ..ha halálos sebet kapott akkor perceken belül kimúlik, ha nem akkor azt nem ölelgeti meg senki úgy ahogy az a videón látható...szóval ki is okoskodik ?..jobbanmondva oktalankodik mert az nem okosság ha fingod sincs hozzá. Én láttam sebesült állatot, ugyanis harminckét évig volt vadászengedélyem.
oncogito
@Csizmás Kond: - nem. A halálos seb azt jelenti, hogy nem gyógyítható és végzetes. De egyáltalán nem jelenti, hogy azonnal elpusztulna az állat. Tüdőlövésnél is eltart egy idő, míg megfullad és közben mozgásképtelen.
Nem magyarázom tovább, mert láthatóan nem érted.
Ha meg vadásztál a vadászengedélyeddel, akkor már nem cikizlek, nem veszlek hülyére - komolyan gyilkos lelkűnek tartalak - és véglegesen ignore, mert a magadfajtát a lehető legnagyobb mértékben megvetem.
Csizmás Kond
@oncogito: ...vazze...vadászaton ejtett sebet mióta gyógyítanak vadállatoknak ?
... szerintem te sok lövöldözős filmet néztél mert a vad és az ember teljesen különbözően viselkedik bizonyos sebesülések hatására. A vad nem úgy gondolkodik mint az ember hanem ellenkezőleg. Sebesülés esetén igyekszik menekülni, vergődik ami a gyorsabb kimulását okozza...
..és lövök a véleményedre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.