Tegnap írtuk meg a 444.hu nyomán, hogy a miniszterelnök lánya és férje Tiborcz István, 2015. őszén találkozott a Perzsa-öböl menti ország olajügyi miniszterével, és a helyi beszámolók szerint olaj-, gáz-, és kereskedelmi ügyekről tárgyaltak.

Ez azért volt nagyon különös, mert sem Orbán Ráhelnek sem Tiborcz Istvánnak nincs semmilyen köztisztsége, így nem világos, miért ők tárgyalnak a bahreini miniszterrel.

Kutyakomédia: a bahreiniek teljesen átírták a Ráhel-látogatás szövegét

A találkozóról szóló beszámolóban, amely a bahreini Olaj- és Gázügyi Hatóság oldalán volt, az szerepelt: Ráhelék beszéltek olaj- és gázügyekről, befektetési lehetőségesről és a két ország gazdasági kapcsolatairól.

Mára viszont megváltozott a helyzet, a bahreiniek teljesen átírták a szöveget – fedezte fel a 444.hu.

Az új verzió lényegesen rövidebb, ebben már nincs szó olajügyi vagy kereskedelmi megbeszélésről, csak arról, hogy találkozott Orbán Ráhel és a miniszter, aki Bahreinről mesélt a vendégeknek, akik nagyon megköszönték a szívélyes fogadtatást.

Ez az anyag tavaly szeptember óta volt fenn a honlapon, teljesen egyértelmű, hogy a tegnap megjelent magyar cikkek miatt változtattak ma a szövegen.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Történhetett 1 éve vagy akár tegnap ugyan olyan felháborító...az, hogy a tegnapi lebukás hatására változott meg az eredeti cikk pedig egyértelmű bizonyíték arra, hogy valami titkolnivaló történt ott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
És vajon hány mocsokság van, amiről nem tudunk? Mit keresett az orsós banda pár hónapja Svájcban? Még Flórácska is velük volt! Vajon miért!
I.raptor
@Desischado: Gondolom, h bankszámlát nyitottak neki, ahova átutalták Viktor számlájáról a milliárdokat!
Más mi lehetett?
Mangu
@juttka: Ki, mit, mikor? Egy éve fennt van a net-en, csak a hülye nem akad bele, ha érdekli valami naprakészen a nagyvilágban. Itt mindenki mindent tud - előre! :) Csak nem te fedted fel e bazi nagy titkot?
karma1
@Mangu: Mivel recsolke meg a tiborcz gyerek nem kozszereplo, igy a veluk kapcsolatos hirek sem ernek prioritassal, eppen eleg kovetni a papa gazsagait...:o((( Na meg a sleppjeet..:o((
juttka
@Mangu: Képzeld, nem én. Alighanem a cikkben szerepel, hogy a 444 találta vhol. Az ember nem tud mindent végigolvasni, még ha ráérne, akkor sem. Én is itt olvastam.
Mangu
@juttka: @karma1: Miről beszéltek? Nézzetek már utána az eredeti cikknek is és ne csak höbölögjetek. Nem valahol találták - célirányos keresés eredménye volt egy konkrét információ alapján. Amennyi hír megjelenik "nem közszereplőkről" naponta az több, mint a közszreplőkkel kapcsolatos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.