Szijjártó Péter külügyminiszter még csak nagyképűnek és frusztráltnak, Orbán Viktor miniszterelnök viszont már egyenesen kommunistának nevezte Jean Asselborn luxemburgi külügyminisztert, aki Magyarország uniós kizárásáról beszélt.

Jean Asselborn a Die Weltben kedden közölt interjúban azt mondta, hogy elfogadhatatlan az uniós alapértékek súlyos sérelme, ezért ideiglenesen vagy véglegesen ki kell zárni az EU-ból az olyan tagokat, mint Magyarország, ahol "kerítéseket építenek háborús menekültek ellen", vagy ahol megsértik a sajtószabadságot és az igazságszolgáltatás függetlenségét.

Erre reagálva Orbán Viktor miniszterelnök Bulgáriában azt mondta, a politikában az abszurditás a legszórakoztatóbb.

"Ez a helyzet arról szól, hogy egy luxemburgi kommunista próbálja demokráciáról kioktatni azokat, akik 40 évig szenvedtek a kommunizmustól"

- mondta Orbán.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cs.n.
Juncker nihilista, Asselborn kommunista. De szar lehet a luxemburgiaknak, nem lennék most a helyükben.
I.raptor
Pont Orbán, a kommunista besúgó mondja ezt?
Röhej! :-))
RonaGyuri
erről ma ezt írtam:

Nem az meglepő, hogy az MSZMP-s párttitkár, KISZ titkár fia komcsizik,

hanem sokkal inkább meglepő, sőt elképesztően pofátlan, hogy kit próbál ezzel dehonesztálni

Az, hogy ártunk és qurmányunk potentátjai előszertettel rohadt-komcsiznak az manapság már mindennapos dolog. Szinte fel sem tűnik. S azt kell mondjam, hogy már az is megszokott, hogy az MSZMP-s párttitkár KISZ titkár fiacskája is megteszi. Sőz még csak nem is kirívó, hiszen a vöröskatona unokája, szochazás-szülők gyermeke, az MSZMP-JB egyik intézete munkatársa gyakorta megteszi.
Azonban a mai kirohanása már tőle is meglepő. Bulgár kerítésnézése közben, értesülvén Szájjártató külgarázda és a luxemburgi külügyér szóváltásáról, azt tudta nyilatkozni, hogy: „Ez a helyzet arról szól, hogy egy luxemburgi kommunista próbálja demokráciáról kioktatni azokat, akik 40 évig szenvedtek a kommunizmustól”.
Hagyván, hogy ő mennyit is szenvedett a kommunizmustól (azzal végképp nem, hogy mitől negyven és mitől kommunizmus) meg kell jegyezzem, hogy az a bizonyos luxemburgi kommunista: Jean Asselborn, szociáldemokrata, 2004- óta az országa külügyminisztere, 13-ig ME-helyettese is, a Parti ouvrier socialiste luxembourgeois képviseletében, a Parti populaire chrétien-social -al közös kormányzás során. S mint fontos semmiféle kapcsolatban sem a Parti communiste luxembourgeois—al.
A májam nem engedi, hogy ne jegyezzem meg, hogy a nem úgy mint nálunk, ahol a barátja dédapja jóvoltából a kommunisták betagolták a szociáldemokráciát.
Yoda69
Ezt pont orban mondja, aki maga is ifju kommunista titkar volt, es raadasnak meg spicli is.
Mobil123
A kommunizmustól??? Azt hol volt olyan ?? Talán a kommunista rezsimtől (akinek te is és többek közt apád is tagja volt !!!)
Kovács Gizella
@Mobil123: Sőt, a haszonélvezője !!
Úgy, mint ennek a renszenek is !
Csak tudni kell igazodni ...
Mobil123
@Kovács Gizella: Minden funkcionárius haszonélvezője volt és ahogy most . (de azért ez igaz minden hatalomra )
vadnarancs
Tényleg abszurd dolog ez Orsós Elvtárs. Egy hithű, besúgó, KISZ-titkár vérkomcsi kommunistázik. Hát nem abszurd Orsós elvtárs?
spu00
@RonaGyuri: Tudja az a meglepő, hogy egy primitív Gánti kőbánya üzemvezetőjéről,ír, akit egyedüli értelmiségiként neveztek ki párttitkárnak, mert Ő feltudta olvasni az adott szentenciákat, s a fia, aki egy gimnáziumi osztály Kisz titkára volt,egy szintre hozza a tényleges kommunista rendszer kiszolgálóival, az azt súgja, hogy Önök így próbálják saját ilyen formájú bűnét leplezni, de ez csak saját körükben sikerülhet, ha sikerül.
spu00
@vadnarancs: @Mobil123: @Kovács Gizella: U.a, mint a Rona úrnak
vadnarancs
@spu00: Te tényleg ennyire idióta agymosott narancskommunista vagy? Orsós a saját családjáról is jelentett, a családtagjait is beszervezte. Mocskos spicli volt, egy tetves komcsi besúgó. Erről a korabeli jelentésekből tájékozódj te idióta egybites barom! A tények elferdítésében nagyok vagytok, azt tudjuk. Csak hogy ez papíron van pubi! Amit Orsós nem enged megnézni! Ugyan miért???
Peller Anikó
@gyuri: Ha ez a faszfej lukszembourgois nem azzal kezdte volna, hogy "kerítéseket építenek háborús menekültek ellen" akkor nem is lenne kifogásom vele szemben, nem rajta múlott, hogy az Eu számolatlanul önti a pénct a rokonok zsebébe.

De aki ennyire segghülye, hogy egy évvel az invázió után is amikor már mindenütt kerítés épül, csak ennyire futotta az megérdemli a sorsát.
RonaGyuri
@spu00: A bugyuta és hülye személyeskedésedet most hagyjuk, de a tájékozatlanságod elképesztő. Az még csak hagyján, hogy a gimi KISZ-titkára volt, de hogy ne lettek volna a rendszer kiszolgálói, sőt káderei az már irdatlanul nagy marhaság!
bakegya
Vicc,már a bolgár határt is orsos vitéz védi-ennek a világ keresztbe hosszába is kevés-ki a francnak hiányzik egy ilyen adrenalin túltengésben szenvedő, túlmozgásos hebrencs-
Minden aranyköpését azzal kezdi...ÜZENGET BRÜSSZELNEK ...határainkon messze túlról is,lehetőleg mindenki tudjon róla hol a segge feneke.
APÁDNAK NEM ÜZENSZ...PEDIG MEGÉRDEMELNÉ HATVÁNYOZOTTAN A VÉN KŐ KOMCSI BÁNYA PRIVATIZÁTOR...!!!
justhpeter
Semmi nem változott a rendszerváltáskor. A párttitkár is hazavitte a bányát, igaz kicsit később.
F_Viktor
@cs.n.: Írod:
"De szar lehet a luxemburgiaknak, nem lennék most a helyükben."

Igen, arról a Luxemburgról beszélünk, ahol meglátásom alapján Európában ott a legtöbb az egy kilométerre eső sportautók száma :-))
F_Viktor
@RonaGyuri: Írod:
"Azonban a mai kirohanása már tőle is meglepő."

Nem meglepő, mert ezt hol mondta? Bulgáriában, egy volt szoci országban, ahol tudják, hogy miről beszél.
S mit is keres ott? Éppen szövetségest keres, maga mellé próbálja gyűjteni a volt szoci országokat.
Ezzel próbálja bomlasztani az EU egységét, de tuti, hogy végül magára marad (Magyarország), mert nem valószínűsítem, hogy ezek az országok kérnek Oroszországból, putyinból...
huKKK
Nehogymá ne legyen joga a Petinknek meg a Vikingünknek visszaszólni.
"Azonban a mai kirohanása már tőle is meglepő."

Mitől lett ez kirohanás?
cs.n.
@F_Viktor: Irónia volt. A "nem lennék most a helyükben" meg A tanú c. filmből. Arra céloztam, hogy milyen szar lehet már egy ilyen (Orbán által deklarált) nihilisták és kommunisták által vezetett országban élni, ahol a GDP nem csak EU-viszonylatban, hanem világviszonylatban is az elsők között van. :)
F_Viktor
@cs.n.: Természetesen érezhető volt az irónia :-)
nezelodo
Honnan tudta meg a Vitya, hogy az a fazon is ifjúkommunista volt? Vagy együtt akarták legyőzni a kapitalizmust? Vagy a Vitya még most is azt hiszi le tudja rombolni?
egyvandor
Gorbán negyven évig szenvedett. :DDDDDDDD Kedves volt KISZ vezető! Apuka mint párttag mit szól ehhez?
wagabund
..."Orbán lekommunistázta a luxemburgi külügyminisztert"...

ezen jót röhögtem...valószínű, hogy a luxemburgi faszi nem annyira...ugyanis elkezdődött a szerecsenmosdatás...
egyvandor
Egyáltalán. Mi szükség van arra, hogy kekeckedjen? Ha politikus lenne és nem egy suttyó pojáca, nem is reagált volna. Gorbán és haverjai nem alkalmasak közösségi gondolkodást igénylő munkára. Ezek csak arra alkalmasak, hogy a birkákat maguk alá hajtsák, vagy ellenségeket szerezzenek az ország számára.
nezelodo
@egyvandor: "Apuka mint párttag mit szól ehhez?" Hehe, ha csak az lett volna, de kapuzárás előtt nem sokkal még bekúszott a záródó kapu alatt a Veszprém Megyei, a véreskezű Papp János által vaskézzel uralt pártbizottságba, pedig nem ministránsok gyülekezete volt a grémium!
A papa erőlködéstől kiguvadt szeme pedig Oxfordra szegeződött.
prime777
HAHAHAHAHAHA.
Aki nem nyalja ki a seggüket az csak is komcsi lehet.
Aki fel mer szólalni ellenük az komcsi.
Ilyen a fidesz csürhe is.
Megnézem majd Orbánt és csapatát amikor a magyar nép egyszer rájön arra ,hogy mindent elloptak tőlük,a jövőjüket is,és amikor ez a komcsizás már nem fogja érdekelni a magyarokat.
Akkor lesz Orbán ucsó napja életében ,mert a nép gondoskodni fog róla.
peno
@egyvandor: való igaz mitől is szenvedett?De az igaz,hogy voltak nem is kevesen kik igencsak megszívták Moszkva diktátumát.
nevemnick
Csak most láttam a nyilatkozatát a nagy vezírnek: mit ne mondjak, ilyen jót már rég röhögtem.
Bringás
Miért nem szólítják fel lemondásra a vén komcsit? Egy uszító, nagyképű, hazug alakot nem szabad ilyen poszton hagyni, ha csak a többi is nem ilyen moslék!
evacica
Bunkóságból kiválóan teljesít ez a kormány, hiába a gyerekszoba és a jó ízlés nem ismert az ő köreikbe! A kedves papát milyen időközönként komcsizza le ez a drága jó gyermek?
aremy
@Bringás: ugye most a fürjedről beszélsz???
F_Viktor
@Bringás: Írod:
"Miért nem szólítják fel lemondásra a vén komcsit?"

Talán azért, mert jól teszik a dolgukat, jól élnek a luxemburgi emberkék:

"Továbbra is Luxembourg az Európai Unió leggazdagabb országa
(...)
Továbbra is Luxembourg az Európai Unió leggazdagabb tagállama: vásárlóerő-paritáson számolva az egy főre jutó bruttó hazai termék (GDP) és az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás (AIC) alapján is toronymagasan vezet a 28 tagú közösségben a nyugat-európai nagyhercegség.
(...)
Tavaly Luxemburgban az egy főre jutó GDP 266 százaléka volt az uniós átlagnak. Jócskán lemaradva, a második helyen áll Írország, az átlag 134 százalékával. Az utolsó helyezett Bulgáriában ez az arány mindössze 47 százalékot tesz ki."

www.ma.hu/uzlet/268427/Tovabbra_is_Luxembourg_az_Europai_Unio_leggazdagabb_orszaga

Ott, ahol 500 000 forint a MINIMÁLBÉR, ott dolgozik a kormány, nem csak a haveroknak szórják a KÖZPÉNZT! Ott, ahol nem EU-s forrásokkal tartják talpon a gazdaságot, ott...

"Luxemburg, ahol 500 ezer a minimálbér"
kulfoldimunka.co/2014/04/14/luxemburg-ahol-550-ezer-minimalber/

Mint tegnap írtam @cs.n.: -nek:
"Igen, arról a Luxemburgról beszélünk, ahol meglátásom alapján Európában a legtöbb az egy kilométerre eső sportautók száma :-))"
vonotok
Kérlek, ha rosszul látom, tereljetek helyes mederbe. Az ami ma magyar poliikiai állapotokát jellemzi számomra egyenlő az 1933-tól 38-ig terjedő Hitleri politikához.
A demokrácia porba taposása, sajtó megfélemlítése, gyűlölet keltés. És akkor nincs igaza a Luxemburgi külügyminiszternek???
Merlek asszonymonynak már régen ki keltet volna zárnia a Nép-pártból a Fideszt, és utána pofáztatna ez a pökhendi g...i.
Bringás
@F_Viktor: Megint a komcsik lázadnak, de helyre tette Orbán a vén máskéntszeretőt!
Bringás
@aremy: Nem tartok madarakat, így fürjet sem!
prime777
@Bringás: "Miért nem szólítják fel lemondásra a vén komcsit?"
Hiába szólítanák fel Orbánt.
Soha nem fog lemondani a hatalmáról.
Feltőkésítették eddig is magukat az unió pénzéből ,s majd ha elzárják a pénzcsapot is ,na akkor lépünk ki majd az unióból.
Lesz egy kis cirkusz ,hogy a gonosz unió eddig is elvett tőlünk mindent és a hátunkon kapaszkodott fel. :D
Most már vissza sem oszt a közösből,pedig mi csak adtunk. :D
Ennyi lesz a sztori kb.
Aztán csicskulunk majd a ruszkiknak megint és azokkal fogunk bizniszelni.
Választások nem lesznek ,és egy olyan hatalom lesz az országban akiknek a kezébe a rendőrség ,ügyészég,titkosszolgálatok.
És persze ezen emberek több ezer milliárdos tőkék felett exponálnak majd.
És mivel a pénz hatalom ,így aztán csúnya szóval élve "megfogják szállni" az országot.
Lesz egy tökéletes putyini diktatúra.
10% fog uralkodni a 90%-on.
Ki van ez találva ,hiszen a "háttérhatalmak" is így működnek, és tudják kontroll alatt tartani az egész világot.
aremy
@Bringás: te szerencsétlen a fürj tat téged.
Lackó50
Az megérne egy misét, hogy a kettőjük közül melyik nevezhető kommunistának. Ő is (Orbán) abban a 40 évig tartó "kommunista" országban nőtt fel és tanult, amit most szóban megtagad, de a viselkedésében erősen rányomta a bélyegét ez a "kommunista" társadalom. Ez a bagoly mondja verébnek tipikus esete. :)
Grumpycat
@Bringás: Ahogy mondaná a gazdaálatod, kinek végbelében lakozol: faszkalap, fordítva ülsz a bringán.
Szókrakész
Orbán:
-Szia.
Te is komcsi vagy?
Végre egy alom!!!
Már kezdtem megijedni, hogy kihalófélben lévő, veszélyeztetett faj vagyunk!!!
De hála a patásnak, nyugaton is van bőven fajazonos egyed.
Majd igyunk meg egy páleszt, vagy harcolgassunk egyet, lopjuk elé egyött a magyar adófizető rabszolgák pénzét, ...vagy éppen amihez neked is kedved van.
Bringás
@prime777: Ezt hívják demokráciának! Isten hozott benne!
Ördögvadász
Az egykori gyönyörü fejedelmi országban mára már csak vén, beteges, szeszkazánok maradtak. Oda jól jön a fiatal bevándorló.
spu00
@vadnarancs: Ha Orbán nem engedi megnézni, akkor Ön, hogy tudhat róla?
Itt csak két válasz lehetséges, vagy Ön írta, s így 100%-s információi vannak, vagy elvtársai írták, Önnek felolvasták, s elhitte.
Mindkét estben Ön egy sajnálatos emberke, s főleg a stilusa.
vadnarancs
@spu00: Ne játszd a buta agyad, nem áll jól. Orsós a levéltári feljegyzésekbe nem enged betekintést. Bizonyított, hogy komcsi besúgó volt, hithű vérkomcsi, mint az apja. Mivel te az ő seggéből ki sem látszol, így te is egy mocskos komcsi vagy. Tehát elvtársaid neked vannak. Meg a ruszki haverjaidnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.