Orbán kormánya az elmúlt években nyomást gyakorolt a médiára, csorbította az igazságszolgáltatás függetlenségét, akadályozta a nonprofit szervezetek működését, a menekültpolitikája pedig "intézményesített idegengyűlölet" – áll a New York Times legfrissebb cikkében, melyet Nils Muižnieks jegyez.

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa szerint nem meglepő, hogy Magyarország volt a legellenségesebb menekültügyben a múlt heti pozsonyi uniós csúcson. Az elmúlt éven elfogadott törvénymódosítások miatt gyakorlatilag lehetetlen menedékjogot szerezni Magyarországon – közölte Muižnieks.

Az Európa Tanács biztosa már korábban is több alkalommal kifogásolta Orbánék gyakorlatát például a civil szervezetekkel való bánásmóddal kapcsolatban.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Horizont: Rendelkezhetünk a Világ összes kommunikációs eszközével, de az emberi tekintettel semmi sem ér fel.
/Paulo Coelho/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@cs.n.: nem megy...legrippált...de biztos vagyok hogy te már ezelőtt is olvastál tőle sőt idézni is tudnál ha kérne valaki...
Csizmás Kond
@karma1: orgazmus...gondolom ott zélandon már csak ez a módja maradt neked...nem erre izgulok kislány sőt nem is az olyan kis butusokra akik a konyhapolitikájukkal akarják kiborítani a világot a sarkából...és hidd el szeretem azt a módját a kussoltatásnak amikor egymást hallgattatjátok el...:)
Ördögvadász
Az amerikai rendörök csak 2016-ban több mint 700 ártatlan amerikai polgárt lőttek le.
Az amerikai titkosszolgálatok jóvoltából, hány ártatlan ember esik el a közel-Keleten és szerte a világban naponta?
Vagy a számos csendes óceáni lakatlan széget, ahol az atomkísérletek után valóságos temető.
És, és, és, a lista nagyon hosszú lenne, a számtalan háboruk, mind a Freedom and Demokracy nevében.

Nem hiába nevezte a híres génkutató, Thomas Platt a teknős vérében újonnan felfedezett agresszív parazitát, ami az embereknél súlyos betegségeket idézhet elő, éppen "Baracktrema Obamai" parazitának.
Ördögvadász
A titkosszolgálat távirányítással nekiírányit két útasokkal tele személyszállítót, különleges robbanószerrel a fedélzetükön a két híres felhőkarcolónak. Sok ártatlan áldozat (köztük van még három zsidó is!!!)
Majd elhitetik a süllöncökkel és a jóhiszemüekkel az évszázad legnagyobb hazugságát: Terrortámadás érte Amerikát! Huj! Hazug gazember maffia vezérek, Bushal az élen.

Tölük bűzlik a világ és még azok akarnak másokat kioktatni.
spu00
Érdekes, hogy egyesek milyen gyorsan felülnek egy amerikai újság hazugságainak. Mintha O.V lett volna az egyedüli, aki kb. 18 hónapja felhívta az EU figyelmét a várható migráns veszélyre, melyre mély huhogás volt a válasz. O.V volt aki elkezdte a kerités építését, melyet ugyan késve, de mások is követtek, s ahogy hallani további építések kezdődnek / Török o. 900 km-s/. Az, hogy különböző egyletek, főleg Soros által pénzeltek nem szalon képesek hazánkban arra elég, ha elolvassuk irományaikat,halljuk mondandójukat, az untig elég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.