Orbán Viktor magyar miniszterelnök "a demokrácia talaján áll" – mondta Horst Seehofer bajor kormányfő, a Keresztényszocialista Unió (CSU) elnöke egy hétfői interjúban.

A politikus a ZDF német országos köztelevízióban sugárzott, főként belpolitikai ügyekről szóló interjúban arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor egyre inkább tekintélyelvű országgá változtatja Magyarországot, kiemelte, hogy ez nem az ő meggyőződése.

Mint mondta, "nagyon jól" ismeri Orbán Viktort, életútját és "valódi hozzáállását a dolgokhoz", és mindennek alapján az a meggyőződése, hogy a magyar miniszterelnök "a demokrácia talaján áll".

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez erdekes... A Seehofer nem hallotta orban posvanyosi hires allasfoglalasat, amiben o maga jelentette ki, hogy illiberalis tarsadalmat epit???
Van, aki papabb akar lenni a papanal is,... Horst, hulye vagy fiam, huzz ki az osztalybol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Persze, hogy a demokrácia talaján áll, hiszen lábbal tiporja azt.
Perwool
Hogy mit mond az osztrák Seehofer az mellékes, de mit mond az osztrák orvos??
www.youtube.com/watch?v=s02KUzJCOAs
Perwool
@justhpeter: Jó, jó, de ez a félkegyelmű az ország miniszterelnöke!!
bakegya
@Perwool: én is ezt mondogatom,a nélkül hogy bármilyen diagnózist ki mernék állítani erről a
FOGTECHNIKÁZÓ HATALOMMÁNIÁS ÖNHITT...egyébiránt nem is volna hasznos...TÖBBET ÉRDEMEL.
bakegya
Her Seehofer mennyit akaszt az orbán profitból-mert mi itthon csakkk fényetetve voltunk eddig,de ma már megfélemlítve is-tolmács nélkül mindössze ennyi-de jöjjön át hozzánk bármelyik somogyi,zalai,borsodi ...kistelepülés falu végére,de a BLAHÁN IS SORBA ÁLLHAT EGY TÁL ÉTELÉRT...DE BELÉPHETNE EGY MAGYAR ÚJRA ÁLLAMOSÍTOTT ISKOLÁBA IS,VAGY EGY CSÍPŐ PROTKÓT IS VÁLASZTHATNA ITT MAGÁNAK.Ha viszont a Népszabadságot kéri az MÁR a mészáros lórinc baráté,csakkk úgy lazán mint EGÉSZ MAGYARORSZÁG,VIZEI,FÖLDJEI DE MÉG A LÉGTERE IS HOLNAPRA ...AZHOZ,HOGY MARADJON VALAMI MAGÁNAK IS a mi demokrációnkból-fényesebbre kell nyalnia a mi orsos cicctorunk nem kicsi v...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.