Connie Mack volt floridai képviselő 1,1 millió dolláros szerződésével az egyik legjobban fizetett külföldi lobbista Washingtonban. Arra kapja a pénzét a magyar kormánytól, hogy az érdekeinket képviselje az USA-ban, most viszont lehetséges, többszörösen is bakot lőtt – írja a 444.hu.

Trump győzelmét Orbán Viktor nagyszerű hírnek, Szijjártó Péter pozitív fejleménynek nevezte, Mack viszont más irányvonalat képviselt az utóbbi időben. Az új elnököt a Twitterén többek között gyávának, képmutató bolondnak, és erőszakos fráternek nevezte.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gyávának, képmutató bolondnak, és erőszakos fráternek ez stimmel is Orbánra! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Adóelkerülő, a nőket alsóbbrendűnek tekintő, homofób, idegengyűlölő, pénzsóvár, Putin haverja. Csupa fideszes alapelv! Ezért van oda a püffedt pávatáncos és csürhéje Trampért. Mekkora pofára esés lesz, ha kiderül, hogy utálja a még nála is nagyobb simliseket, mint például fideszék.
Eriksson
@nemfideszes: Sajnálom, hogy egy értelmes eszmecsere helyett csak szimpla sértegetésre futja briliáns elmédből. Mellesleg kutyát nem érdekli a véleményed.
nemfideszes
@Eriksson: Először is, értelmes eszmecserét csak olyanok folytathatnak, akik nem veszik „kutyába” a másik véleményét. Másodszor, hogy is képzelted az értelmes eszmecserét? Én elmondtam a véleményemet Trump személyével kapcsolatban, hogy miért is nem tisztelem. Erre te nem azt írod le, érvekkel alátámasztva, hogy velem ellentétben, miért is előlegezed meg neki a tisztelet, hanem nagyképűséggel vádolsz, mondván „okosabbnak” képzelem magam Trump választóinál. Akiket nem mellesleg választottjuk nevezett korábban a „legsötétebb szavazócsoportnak”. Erre én próbálom érzékeltetni, hogy attól még hogy valaki mögött milliók állnak, még millióknak, köztük nekem is, lehet más a véleményünk a személyt illetően. Ez nem jelenti azt, hogy nem tartanám tiszteletben mások véleményét, mint ahogy azt sem, hogy mindenkinek kötelező lenne egy véleményen lennie! Tudod demokrácia…. Továbbá próbáltam rámutatni arra is, hogy mert „valaki” mögött milliók állnak, abból még korán sem következik az, hogy az a valaki csak is „jó” ember lehet „jó” szándékkal. Erre vonatkozóan a világtörténelemben számtalan bizonyítékot találhatsz. Erre te megint nem érveket hozol fel állításom megcáfolására, hanem ismét terelve a vita menetét, kioktatsz demokráciából!
Holott a „vita” során egyetlen egyszer sem kérdőjeleztem meg a választás tisztaságát, vagy Trump győzelmét, ahogy az amerikai vagy a hazai demokraták sem, ha esetleg nem tűnt volna fel! Az utcán tüntetők sem a választás eredményét kérdőjelezik meg, hanem a választott személy alkalmasságát a poszt betöltésére. Ezért is találhatsz a tüntetők közt republikánusokat is.
Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy mi lehet az oka annak, hogy a republikánusok és a demokraták idestova 200 éve váltják egymást az elnöki székben, de ilyen közfelháborodás még sosem volt a megválasztott elnököt illetően.
nemfideszes
@Eriksson: Amúgy ez a "Mellesleg kutyát nem érdekli a véleményed." szöveg meglehetősen gyerekes. Ha majd felnőttél egy "értelmes eszmecseréhez" úgy állok a rendelkezésedre.
Eriksson
Kicsit hosszú, de rendkívül tanulságos előadás. Rengeteg minden megvilágosodik az összefüggések tükrében.
www.youtube.com/watch?v=Ynj8vQ89xYY
Jozefina
Valószínűleg neki van igaza, hiszen ő van azbesemények közelében,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.