A közvetlenül az elveszített elnökválasztás után mondott beszéde óta először jelent meg és mondott beszédet a nyilvánosság előtt Hillary Clinton szerdán.

A demokraták volt elnökjelöltje Washingtonban, a Gyermekvédelmi Alap nevű, hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó nonprofit szervezet rendezvényén mondott beszédet. A későbbi first lady és külügyminiszter fiatal ügyvédként – évtizedekkel ezelőtt – ennél a szervezetnél kezdte jogi karrierjét, s most életműdíjat vett át az alapítványtól.

Beszédében Clinton elsősorban a gyermekvédelemről szólt, de röviden kitért a választási vereségre is.

Tudom, hogy önök között sokan mélyen elkeseredettek a választási eredmények miatt, én is az vagyok, elmondani sem tudom, mennyire

– fogalmazott.

S elmondta azt is, hogy nagyon nehezére esett megjelenni a nyilvánosság előtt.

A múlt héten volt néhány napom, amikor nem vágytam másra, mint hogy egyszerűen csak összegömbölyödjem egy jó könyvvel a kezemben vagy a kutyáinkkal az oldalamon

– osztotta meg a vereség utáni hangulatát.

Kitért arra, hogy a választási eredmények "nagyon mély megosztottságot" tártak fel az Egyesült Államok lakosságán belül.

Arra biztatta hallgatóságát, hogy emelkedjenek felül a vereség feletti döbbeneten és harcoljanak az értékeikért, soha ne adják fel a küzdelmet.

"Amerika megéri a fáradságot. Gyermekeink megérik a fáradságot. Higgyünk az országunkban, harcoljunk az értékeinkért és soha, de soha ne adjuk fel" – mondta a tanácskozás résztvevőinek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

krumpli
Összegömbölyödik ha stresszel ! És ennek a némbernek lett volna kezében az atomkoffer...
emerencia
Nem féltem én Hillaryt és a demokratákat. Róla legalább biztosan tudni, hogy nem az ellenzéki szerepre hajtott de szerintem híveivel ott is meg fogják állni a helyüket. Amerika pedig hamarosan rá fog jönni, hogy az elektorok rossz lóra tettek mikor a népakarattal ellentétben Trumpot választották.
verőce21
“Mindent hozzájuk vágott, ami mozgatható volt”
A választás éjszakáján, helyi idő szerint hajnali kettőkor Podesta a kétségbeesett demokrata híveket nyugtatgatta – mindeközben Hillay Clinton a közelben dühöngött. A hírportál részletesen beszámolt arról, hogy a demokrata jelölt hogyan töltötte ki dühét a körülötte levő bútorokon és embereken.

“Mindent hozzájuk vágott, ami mozgatható volt” – írták. Clinton megállás nélkül dühöngött, és órákba telt, amíg sikerült végre megnyugtatni. A kampánystáb nem engedte, hogy ilyen labilis mentális állapotban a közönség elé álljon, így csak másnap reggel gratulált Donald Trump győzelméhez nyilvános beszédében.
www.hirado.hu/2016/11/16/kitalalt-a-stab-hillary-duhrohamarol/
Szókrakész
Tetszettek volna becsületesen játszani!!!
Sanders-t nem kicsinálni. Mert azért az 56-44 Sanders javára igen furcsán vereséget jelentett számára.
Nem szabadott volna csalni a választás előtt és közben sem.
Nem szabadott volna nőgyűlölőnek lenni.
Nem szabadott volna titkos állami...magánszervereken tárolni.
Nem szabadott volna...

Egyszerű a képlet.
A nép, a világ nagy része megunta, utálja a libsi elit üzelmeit, fosztogatását, ...
Ez egyenes válasz volt a politikátokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.