Törökország is tagja az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének (NATO), ilyen minőségében kötelessége, hogy megvédje a többi részes államot, ezért nem engedheti Európába a területén tartózkodó milliónyi migránst – hangoztatta Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Azt mondta, az Európai Uniónak nem kellene alkudoznia Törökországgal, amely az előírt feladatát látja el.

Földi László arról is beszélt, hogy az illegális bevándorlással muszlim katonák ezrei érkeztek a kontinensre, akik bár nem feltétlenül terroristák, potenciális biztonsági kihívást jelentenek.

A szakértő úgy fogalmazott, a legjobb védelem a megelőzés.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gulyasgyula
Mióta érdeklik a Törököket a külömböző törvények ..mindig a maguk utját járják és nem nagyon engednek bele szólni a dolgaikban ..a vén lotyó MERKEL-nek köszönhető az egész migráns cirkusz ..Oldja meg , Ő üzletelt a törökökkel ..
Ördögvadász
Ebbe a teljes összeomlás előtt álló EU-ba?
Jozefina
A törökökkelmeg kell szakítani mindenféle csatlakozási tárgyalást mindörökre. Nem EU komtabilisak!!! A menekülteket meg a túl partra kell vissza szállítani és ott segíteni őket, amig vissza nem térhetnek hazájukba. Ehhez az EU kevés. Itt az ENSZ-nek és más világi szervezeteknek van nagy felelősségük. Merkel meg amit csinál, atz nagyon jól csinálja. Bizonyíték, hogy a németek nagy többségben szívesen látják egy újabb ciklusban kancellárként!!!
gulyasgyula
@Jozefina: ..Én azért megvárom a népszavazást Merkel dicséretével ..16-éve Német szomszédaim vannak és Ők nem így látják mint most a közvélemény kutatók akik az elmult időben egyre többet tévednek ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.