A Pentagon közlése szerint az amerikai légierő három terroristával végzett Szíriában – írja a BBC. Ketten közülük az Iszlám Állam tagjai voltak: Salah Gourmat és Sammy Djedou részt vett a 2015 novemberi párizsi terrortámadások kitervelésében.

A harmadik terrorista – akit nem neveztek meg – pedig összefüggésbe hozható egy 2015-ben meghiúsult belgiumi terrortámadással. A Pentagon szerint a rajtaütés idején a terroristák újabb Nyugat-ellenes akciókat szerveztek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Úgy nem szeretem ezt a híreket terrorista meg azok a szemét Irak meg muszlim meg akárki. Nem akarom egyiket sem védeni de szerintem nem ők kezdték ugye??? Ki is baszott ki előbb a másikkal? azt ha vissza ad egy kicsit abból a sérelemből amiket ő meg a családja kapott, na ugye ha még élnek, mert nem biztos, akkor úúú az a mocskos terrorista.
Régen az volt .- ha embert ől az gyilkos. Ha sokat öl, akkor tömeg gyilkos. Ha egy egész népet írt ki akkor hódító. Ma meg " Béke fenntartó.Nem érdekes???
halozat
Kissé zavaros ez a fejedben kedves qxy. ,Senki sem bántotta a muszlimokat. Nekik van bajuk a világ többi részével mert inog a hatalmuk, ezért ölni kell mert csak terrorral maradhatnak a trónon. A békefenntartók hogy jönnek ide? Lehet le kellene állnod a fűről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.