A hétfő esti berlini merénylet egész Európa ellen irányult, így Magyarországot is támadás érte – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden Budapesten.

"Nem lehetünk naivak (...), az elmúlt másfél évben Európa biztonsági helyzete drasztikusan romlott", aminek az elsődleges oka az illegális és ellenőrizetlen migráció

- állította a szóvivő.

Valójában nincs hivatalos információnk arról, ki és milyen indítékból követte el a merényletet.

Kovács Zoltán közölte: egy magyar állampolgár is könnyebben megsérülhetett Berlinben, de már ő is elhagyhatta a kórházat. Minderről hivatalos értesítést azonban egyelőre nem kaptak a német szervektől.

Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó arról beszélt a tájékoztatón, nincs információjuk magyarországi terrorfenyegetettségről, ezért is nem emelik annak fokozatát.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Az ilyen kamikaze típusú merényletek mögött mindig elvakult,fundamentalista eszmék és mozgalmak őrültjei állnak.Európában ez sajnos nem újdonság,és nem is kellene úgy beállítani.Gondoljunk az IRA,a Vörös Brigádok vagy a baszk szeparatisták merényleteire.Most sajnos eggyel több veszéllyel állunk szembe,amelyet csak egységes európai fellépéssel lehet elhárítani.Arra viszont nagy szükség lenne.Egy ilyen esemény ugyanakkor mindig alkalmas arra is,hogy egyesek sütögessék a politikai pecsenyéjüket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mi közöd a demokráciához drága Zoltán?
Kivétel nélkül mindenki szembe jön velünk az autópályán, csak Kovács Zoltán a helikopter.
KáDe sikerült? Zé kormányszóhurcoló: Hát igen, ugye a kormányinfó azért egy érdekes
műfajjá vált, talán egy branddé, mert ilyet nem nagyon tesznek máshol, vagy folytatnak máshol a világban, tehát 2­-2,5 órát, volt majdnem 3 órás kormányinfónk is, ott kevés ember vállal be, illetve áll ki adott esetben élő közvetítésben… Azzal vádolni a kormányt, hogy nem állna rendelkezésre a sajtónak, illetve ne vállalná be, hogy adott esetben kényes
kérdésekre is válaszol, egyszerűen hazugság.”
Nem állítom, hogy értelmes olvasmány KáZé kormányszó hurcolászó történész csapongóan
kaotikus és pofátlan gondolatisága, amelyet a készségesen hányingerkeltő, alákérdezés kicsalogatott a Soros­ ösztöndíjas, nemannyirahülye mint Kósa, Halász fideszes propagandalényből.
papa.49
Szőrős majom te gondolatolvasó vagy, annyi eszed sincs, hogy ne üljél háttal a moziban!!!
Zeta
"Elsődlegesoka az illegális és ellenőrizetlen migráció" !Ez szép, hány migránst nem regisztráltunk , dobtunk át nyugatra? Legalább mi ne mondjuk, hogy nem volt , mikor mi nem csináltuk!
Cicamama55
@Zeta: És hányat regisztráltak hamis iratokkal!
karma1
@Cicamama55: Hat nem sokat, mert ettol mindket fel irtozott: orban lusta volt ra, nem akart maganak burokratikus intezkedeseket csinalni feleslegesen, a szerencsetlen menekult meg semmikeppen sem akart Ma.o.-n regisztralni, mert akkor az azt jelentette volna, hogy Ma.o.-ra dobjak vissza ...
herczeg0210
Most már a Diktor biztosan golyóálló pizsamában alszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.