A brit belbiztonsági miniszter arra is figyelmeztet, hogy a terroristák az államigazgatáson és a hadseregen belülről akarnak "árulókat" beszervezni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Haha, nekik se legyen jobb ott az UK-ban...:o))) Ugy latszik, mindenkinek megvan a maga bakondija, nogradija, mittudomen milyen botcsinalta sajat foso'sa...
A Sun eredeti cikke is mindent felteteles modban ir, az ISIS hasznalNA, vegyi fegyvert, meg ugy altalaban mindenrol felteteles modban beszel... Arrol is, hogy az ISIS arulokat keresNE a kormanyban es a hadseregben... Hat azt eleg nehez lesz talalnia, foleg olyanok kozott, akinek modja is van nagy kart okozni... Mindenki vakon bizik es hu a kiralynohoz, szoval ez nem fog osszejonni nekik...
De May miniszterelnokasszonynak is kell, hogy fenntartsa a felelmet, migransozik, brexitezik, ahogy a csovon kifer... Egyedul London polgarmestere - maga is szir bevandorlo - Sadiq Khan nyugtatja a magyar es lengyel vendegmunkasokat, hogy ne feljenek, nem kell hazamenniuk, amig o a polgija Londonnak... AMEDDIG... Es AZTAN?
Szókrakész
De ha így tudják akkor miért szellőztetik meg ezt a rendkívül mega-giga-über above top secret információt?!?!?!
Szép csendben miért nem csapnak le rájuk és kész?!?!?!
Ja, hogy akkor nem villog a brit beszarásjelző?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.