Nap nem telik el úgy, hogy Donald Trump, a megválasztott amerikai elnök ne szálljon bele valakibe a Twitter-fiókján- ma épp Arnold Schwarzenegger került sorra.

Trump elsőként azzal büszkélkedett, hogy ő jóval népszerűbb, mint a Terminátort megformáló színész, aki egyúttal Kalifornia korábbi kormányzója is.

Húha, megjöttek a nézettségi adatok és Arnold Schwarzeneggert a sárba taposták (vagy megsemmisítették) DJT-hez, a nézettséggéphez képest. Erről ennyit...

A DJT jelen esetben magát Trumpot jelöli, aki szeret magára egyes szám harmadik személyben hivatkozni, most épp "nézettséggépként".

A hivalkodásra ezúttal az szolgáltatott okot, hogy a korábban Trump által fémjelzett The Appentice (A gyakornok) című valóságshow most Schwarzi főszereplésével indult újra, aki – úgy látszik – gyengébb nézettségi adatokat produkál a megválasztott elnöknél. A műsorban Trump a nála versengő gyakornok-jelölteket vizsgáztatta, hétről hétre kirúgva egyet közülük.

Később egy újabb Tweet-ben hozzáfűzte:

Schwarzenegger egy filmsztár, és most az első szezonját hasonlították az én tizennegyedikemhez. Hasonlítsák csak össze az első évadommal. De kit érdekel, Kasich-et és Hillaryt támogatta.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
érzem előre, hogy bizony sisteregni fog a kormánygépezet...lesz ott diktatúra rendesen...a demokráciára pár hónap után már nem is emlékeznek.
karma1
@Jozefina: Schwarzenegger nagyon jol nyult az uj musoraba, sok humorral, de teljesen mast csinal, mint trumpli csinalt annak idejen. Egyebkent mar akkor is akkora arca volt a The Apprentice-ben, hogy csak egy adast voltam kepes vegignezni belole. Neki maganak sosem kellett kuncsorognia egy uzlet beinditasaert, mert az apja vagyonaval safarkodott, es meg igy is sikerult lenullaznia magat a bankcsodig... Szoval pont o ne szovegeljen, foleg ne a twitteren, ami nagyon jol all egy tininek, de nem az USA leendo elnokenek...
bencemacska
Trump állítólag azért nem fizetett adót az elmúlt több mint 20 évben, mert veszteségesek voltak a vállalatai.
Van másik - dicsekvő - közlés is, miszerint a világ egyik legjobb üzletembere. A kettő együtt - szerintem - nem lehet igaz.
Pedig mindkettőt ő mondta!
Most akkor Ámerika elnöke notórius hazudozó???
huKKK
@bencemacska: A veszteségeibõl él meg.
not me
Mi a faszom az a Twitter!?
Most tényleg egy troll Twitter blogoló lett az USA elnöke?

Azt hiszem mostanra tényleg eléggé lesüllyedt a világ a teljes pusztuláshoz - megint.
A vízözönkor is csak nyolcan (és nem a nyóckerből nyolcan) maradtak élve 2000+ év után a több száz millióból.

MIND MEG FOGUNK HALNI! - MERT MEGÉRDEMELJÜK!!!

De mielőtt meghalok, elküldök mindenkit a Q anyjába - mert megérdemlem... mert mindenki megérdemli, aki szétcseszte ezt a világot a primitív önérdeke miatt.
not me
www.youtube.com/watch?v=RZ-sJ2zBefw

Mindenki hazudik...
Egyesek az életet, mások a halált hazudják maguknak - másoknak...
Mindenki hazudik!
Mindenki meghal!
Nessy
Trump szépségénél már csak szerénysége nagyobb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.