Lemondott az Egyesült Államok kanadai nagykövete és ezzel elsőként tett eleget Donald Trump elvárásainak. A megválasztott elnök ugyanis jelezte, hogyvalamennyi politikai kinevezettet leváltja. 

Bruce Heyman nagykövet, aki Barack Obama elnök egyik bizalmi emberének számított, Twitter-üzenetben hozta nyilvánosságra lemondását.

A kérésnek megfelelően január 20-i határidővel lemondok az Egyesült Államok Kanadában akkreditált nagykövetének posztjáról

- olvasható Heyman bejegyzésében. A nagykövet, aki korábban a Goldman Sachs bankház egyik felelős vezetője volt, 2014 óta töltötte be a nagyköveti posztot Ottawában. 2008-ban és 2012-ben is Obama kampányának egyik nagy támogatója volt, s jelentős pénzadományokkal segítette a demokrata párti elnököt.

A The New York Times csütörtökön – diplomáciai forrásokra hivatkozva – arról írt, hogy a hatalom átadását bonyolító Trump-csapat kivétel nélkül valamennyi politikai kinevezett nagykövetet felkérte, hogy január 20-i hatállyal mondjon le posztjáról.

Donald Trumpot január 20-án iktatják be hivatalába.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Vége a libsi érának.

Ideje volt.
Meg lehet nézni, hova juttatták a világot.
Totál leamortizálták.
Szókrakész
Nem is csoda, hogy az Obama kormány még a beiktatás előtt gyorsan ki akar robbantani egy háborút, szükségállapotot bevezetni, törölve ezzel Trump beiktatását, különben sorba bukják a fontos pozícióikat, meggyengül, elszáll a politikai befolyásuk.
Teljesen leamortizálódnak.
De tegyük hozzá jogosan.
Jozefina
Lemondott, mert ők fegyelmezettek. Különben Trumpf, Obama nyomában sem léphet. Nagy káosz lesz még az ő hozzá nem értéséből!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.