Kénytelen volt befejezni bloggerkedését az amerikai szélsőjobbos körökben igen népszerű Mike Enoch, miután riválisai kiszivárogtatták:

egy zsidó származású nőt vett feleségül.

A civilben honlapfejlesztéssel foglalkozó Enoch-ot a konkurencia szép lassan kicsinálta. Első csapásként nyilvánosságra hozták személyes adatait, amiből kiderült, hogy eredeti vezetékneve Pelnovich (az Enoch egy brit szélsőjobboldali politikusra, Enoch Powell-re utal). Majd jött a kegyelemdöfés, amit egy vállaltan antiszemita már nehezen tudna kimagyarázni: neje, Ames Freidman izraelita felmenőkkel rendelkezik.

Visszavonult a náci blogger, mert kiderült, hogy a felesége zsidó
Enoch és neje (btx3.wordpress.com)

A jta.org azt írja, a blogger egy átlagosan 100 ezer hallgatóval rendelkező heti podcast műsort is vezetett blogja mellett, ezekben olyan, szélsőséges körökben népszerű témákat vesézett ki, mint a zsidók meggyilkolása, a fehér felsőbbrendűség és a politikai korrektség elutasítása.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Méretes sopasch! Megérdemli a degenerális!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ez egy rendesen méretes amerikai Jobbikos hülye. És még pluszban, házhoz ment a lóf@szért.
teuton
@Csizmás Kond: Dehogynem zsidozhat egy zsido, söt naci is lehet. Mint ahogy a gumicsizmas konder is lehet hülye, söt az is...
Csizmás Kond
@teuton: ...bolond lukból bolond szál fúj...
quadrocopter
@Csizmás Kond: Reménytelen vagy, az izraelita felmenő jelen esetben zsidó szülőket jelent és továbbra sem vallást, ezt jelöli az "izraelita" szó, valamint a "felmenők" összekapcsolása, írhatott volna a szerző zsidót is, de valamiért nem írta. A zsidó származás zsidó felmenők utóda, de ettől még nem biztos, hogy iraelita vallású is, mint ahogyan az izraelita felmenők zsidó származást jelent! A vallási hovatartozást nem jelöli konkrétan semmi, önmagában az izraelita szó még nem azonos az izraelita vallással, mert vallást nem jelöl a cikk sem.
Ennyit neked mára - tőlem!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...namégegyszer és utoljára, a zsidó nem etnikum hanem vallás a megnevezésük a judeai kifejezésből származik ...aki meg azt állítja, hogy zsidó származás de nem izraelita vallású az csupán annyit jelent hogy jelzi a felmenői milyen vallást gyakoroltak.
Amúgy ma az egész zsidó hovatartozás csak üzlet...sokan ebből élnek...és mégtöbben majmolnak róla égbekiáltó butaságokat...tudatlanságukban.
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: Nem hiszem, hogy egy vallástól jellegzetességeket örökölhetnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.