Az amerikai elnök szokás szerint a Twitter-oldalán jelentette be, hogy holnapi elkezdik előkészíteni nagy kampányígérete, a mexikói határ elé tervezett 2000 mérföldes fal megépítését.

Várhatóan a bevándorláspolitikán is szigorítanak majd, Trump legalábbis „extrém átvilágítást” ígért hét, túlnyomórészt muszlim közel-keleti és afrikai országból érkező menekülteknek, például a Szíriából, Irakból és Jemenből érkezőknek – írja a BBC.

Már kezdené is a mexikói fal építését Trump

Az elnök nyomást gyakorolhat azokra a városokra is, ahonnan nem szokták deportálni az ott élő menekülteket, hogy működjenek együtt az őket kitoloncoló hatóságokkal. Ezeket a lépéseket várhatóan nagy ellenállás fogadja majd.

Trump azzal is fenyegetőzött, hogy beküldi a szövetségi rendfenntartó erőket Chicagóba, ahol nagyon elharapózott a bűnözés (idén eddig több mint 40 embert gyilkoltak meg, és 228-at lőttek meg). A chicagóiak azt mondták, több mint készek együttműködni velük.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
belecsapott a lecsóba! hát nem langyosvíz az ürge, az biztos! az amerikaiak izgalmas évek mindennapjai elé néznek...

a világ meg csak bámul...tátott szájjal.
karma1
Aztan pillanatojk alatt ra fog jonni, egy egy szabad amerikai NEM fog odamenni a zuros hatarszakaszra epiteni, csak egy nagy kalap fizetesert...
Nem baj, majd megcsinaltatja mexikoi menekultekkel, "occso" munkaerovel...

Hogy le fog gorbulni a szajaszele, ha a nagy kitiltasi haborusdijaban eltunnek egesz Kaliforniabol az apolok, noverek, fizioterapeutak, a szallodai kiszolfgalo- es takaritoszemelyzet, a nagy multiknal a filleres arufeltoltok, kamionsoforok, ...
Lehet erot mutatni, de nem biztos, hogy valaki nem fogja jol pofan vagni egy nem vart helyrol...
Peller Anikó
@wagabund: nyilvánvalóan teljesen igaza van. Ezért választották meg, az amcsiknak elegük lehet a gettókból, a mexikói ingyenélők beözönléséből és természetesen az iszlámhitűtetűek beáramlásából.

Állítása szerint amerika és az amerikai nép érdekeit próbálja szemmeltartani. Ki az akinek ez nem tetszik? Vannak egypáran.
Pergető
Ilyenkor általában jönnek az áltudományos demagógok, hogy milyen rossz is lesz az USA-nak, ha az "olcsó munkaerőt" kiebrudalják! Látszólag munkaerő, de valójában egy bűnözésből és segélyekből magát fenntartó tanulatlan, használhatatlan masszáról van szó!
Valójában pedig ettől fog nőni az életszínvonal, a biztonság, a lakosság közérzete javulni fog és a kisebbségi bűnvédők nem tudnak majd lázadásokat szítani, ha egy fegyveres, erőszakos drogos négert lepuffant a rendőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.