Erre bizonyíték is van. 22 ezer forrás alapján vizsgálták csehek Moszkva propagandáját, ahol az újságírók a hadsereget tervét segítik. Orbán szerepét is megnézték, az eredmény riasztó. Látványos elemzések az orosz titkosszolgálat magyar kormányt is érintő machinációiról és a Kreml Nyugat-ellenes információs háborújáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
12.000 milliárd forintért (+ 5%kamat) A tegnapi aláírás szerint, ennyiért adta el végleg Magyarországot Orbán! Az már felette van a 100 %-os eladósodottságunknak. Felkészül: az államcsőd !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Orbánnak balanszírozni kell a nyugat és kelet között. Reméljük, hogy lesz annyi esze, hogy ne hagyja magunkat kizsákmányolni, ha már az uniosok ezt megtették.
Manhattan
12.000 milliárd forintért (+ 5%kamat) A tegnapi aláírás szerint, ennyiért adta el végleg Magyarországot Orbán! Az már felette van a 100 %-os eladósodottságunknak. Felkészül: az államcsőd !
nyanya001
@1magyar: Úgy gondolod, hogy az orosz bankok jótékonysági intézmények ?
Ebbe fog belerokkanni az ország nem az IMF hitelekbe !
1magyar
@nyanya001: Abba már belerokkantunk, nem bízok én bankban akkor sem ha orosz.
elnyomott
Tény, hogy oroszabbul élünk, mint "nyócéve".
Nessy
Orbán szeretne balanszírozni, de Putyin gravitációja még kutya magas hitel kamatért erősebb. Orbán egy szélkakas! akivel épp beszél, azt dicséri az egekig, egy kis jutalom falatot remélve. Akitől már megkapta, Soros, Brüsszel, azt pocskondiázza! Ja, hogy az ország belerokkan, az nem az hibája! Az antiszociális ember a saját hibáit nem ismeri el, viszont másra kivetíti azokat.
Az tény, hogy a piaci kamatoknál jóval magasabb kamatot fizetünk a hitelért, és ez csak a pénzügyi vonzat. Félő, hogy fogunk mi még "fizetni" ennél többet is.
Clavigo
@1magyar: Orbánnak egyetlen dolga lenne...Eltakarodni a náthás p.-csába,
elnyomott
@1magyar: Nem az uniósok zsákmányolták ki az országot. Jóléti állam lehetnénk, ha a pénzük, ami idefolyt idáig, az országra lett volna fordítva.
Éltem már orosz uralom alatt, sajnos a mostani generáció is fog. :-(
Nem lehet itt lavírozni, Putyin ölelése legalább olyan halálos, mint Orbáné.
Lavírozni csak piacgazdaság mellett lehet, ha minden államosítva, központosítva van, csak a komcsi világ jön el.
1magyar
@elnyomott: Egyik sem leányálom az átlag dolgozó embernek. De ami itt 30 éve folyik, az igazi kizsákmányolás, szipolyozás létbiztonság nélkül.
A száz leggazdagabbé az élet.
elnyomott
@1magyar: A piacgazdaság élhetőbb, mert lehetőséget ad. A központosítás meg a korrupció melegágya.
not me
A nyugat ellen!?
Te vérgőzös putyin,.elmész te a halál faszára, te barbár kis köcsög.

NULLA TISZTELET!!!
CSAK EGY EMBER VAGY, AKINEK KÁR VOLT MEGSZÜLETNIE. - vágod, te geci!?
not me
Kicsi vagy, aki attól érzi nagyobbnak magát, hogy embereket öl.
A KURVA ANYÁD, PUTYIN, AKI A VILÁGRA SZART EGY ILYEN MOSLÉKOT!!!
quadrocopter
Figyeld csak:

"A Kreml először kiépítette „az Oroszországi Föderáció egységes információs terét″, ami leginkább azt jelenti, hogy az állam elkezdte szigorú törvényekkel szabályozni a nyilvánosságot és átvette az irányítást a nagyobb médiavállalatok fölött."

Orbán ugyanezt cselekedte, tehát Orbán eligazítása már 2008-ban elkezdődött!

"az, ahogyan például Orbán Viktor magyar miniszterelnök is megjelenik az orosz nyelvű médiában, nem a magyar és európai eseményektől, és nem is a szabad orosz sajtó újságíróinak szakmai döntésétől függ. Hanem az orosz hadsereg katonai titkosszolgálatának iránymutatásaitól, mely számára Orbán Viktor is csupán egy eszköz a Nyugat ellen folytatott információs háborúban. És mint mindjárt látni fogjuk, nem is jelentéktelen eszköz."

"A másik cél pedig természetesen az, hogy az orosz média a Nyugatot és az Európai Uniót egy állandóan vitázó, megosztott, hanyatló, sőt a szétesés szélén táncoló közösségként mutassa be. Ehhez pedig pontosan azokat az európai politikusokat használja fel, akik ilyen kijelentéseket tesznek, és/vagy orosz szempontból fontos ügyekben – energia, menekültválság, NATO, uniós szankciók stb. – szembemennek az európai mainstreammel."

Orbán unióval kapcsolatos viselkedése, megnyilvánulásai pontosan ilyenek!

"Orbán Viktor, a Kreml kedvenc közép-európaija.
Vlagyimir Putyin szinte hazajár Budapestre
Putyin elnöki látogatásaiban az Orbán Viktor vezette Magyarország messze megelőzi az összes V4-es partnerét. Miközben Putyin 2006 után 2015-ben és 2017-ben is Budapestre látogatott kétoldalú találkozóra, Csehországban 2006 óta nem fordult meg elnökként; Pozsonyban 2005-ben azért járt, hogy Bush elnökkel találkozzon; és ugyanebben az évben esett meg egyetlen lengyelországi látogatása is, de csak azért, hogy Krakkóban az auschwitzi haláltábor felszabadításának évfordulós megemlékezésén vegyen részt."

"A Nyugat ellen használnak minket.",

El kell olvasni a cikket, hogy megértsük Orbán hazai civilek elleni támadásait,...
quadrocopter
...és ajánlkozását a nyugat ellen, Paks II.-n keresztül, amit az oroszok el is fogadtak!
namihami
A Putyin magasról és vastagon sz@rja le az Orbánt (Magyarországgal egyetemben). Abban a pillanatban, ahogy betette a lábát Európába és elkezdheti a komolyabb aknamunkáját, úgy fogja az Orbánt (és minket) a szemétdombra dobni, hogy időnk se lesz feleszmélni.
Amíg az Unió legalább némi pénzt is küldött, addig az oroszoknak mi csak utalni fogunk, úgy hogy semmit nem kapunk érte. Hiszen az erőművüket már előre kifizettetik velünk és kérdés, hogy az elkészülés után, a teljes költségeket beszámítva, értékesíthető lesz-e akár nettó áron a termelt áram. A rohamosan fejlődő energiatermelési technológiák évről évre rohamosan haladnak. Ki tudja, tudhatja, hogy akkoriban a megújulók milyen önköltséggel fognak áramot előállítani. Könnyen lehet, hogy akkorra az erőművi ár már piacképtelen lesz. És itt állunk félig leállított erőművel, a teljes költségek és minden egyéb fizetése mellett.
Kiadás hatalmas---bevétel nulla.
Sebaj, majd mi megvesszük és jöhet a rezsinövelés.
1magyar
@elnyomott: A piacot a hiénák uralják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.