Donald Trump arról panaszkodott, hogy nem magyarázták el neki elég alaposan, mit is csinál, amikor helyet adott a nemzetbiztonsági tanácsban Steve Bannonnak, a Breitbart vezérigazgatójából lett főtanácsadójának.

Bannon alkalmazása példa nélküli, a tanácsadó ugyanis nemzetbiztonsági múlttal nem, csak fehér nacionalista nézetekkel rendelkezik. Az elnöki rendeletet, amellyel felhatalmazták, a hírek szerint maga Bannon és a politikai tanácsadó Stephen Miller írták – Trump pedig anélkül írta alá, hogy értette volna, mit is csinál.

Trump: miért nem magyarázta el nekem senki, mit csinálok?

A hagyományosabb republikánusnak számító Reince Priebus kabinetfőnök is aggodalmát fejezte ki a rendelet miatt Trumpnak. Ám azóta megoldást talált a problémára: egy tízpontos ellenőrzésen kell minden rendeletnek keresztülmennie, mielőtt Trump aláírja azt.

(24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hölgyeim és Uraim...az egyesül államok elnöke...aki nem tudja mit ír alá...Majd egyszer rácsap a piros rakétaindító gombra is amikor KV-t akar?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
mert az ovinak sem magyarázza meg senki hogy mit csinál. pedig mennyi megmondó embere van.
CsipkeRózsa
Ő legalább beismeri, ha nem tud valamit.
aremy
@lópicigáspár: dakota vagy rézgyűjtő indián az nem!!!
papa.49
Trampli ne mosakodjál faszkalap, ja eddig mindig a pénzed döntött mindenben, hát most nem ért semmit, mert OTT VANNAK AKIK NEM MEGVEHETŐEK, nagyon ne rendezd át a Fehér Házat, nem fogsz megmelegedni benne, kivágnak mint macskát ha beszart))))))))))))))
namihami
@levarosbukta: A hülye döntéseit , mint láthatod, meghozhatja, csak, mint írod, van, aki beleveri az orrát, mint a kiskutyának a sz@rába.
A mienknek is beleverjük, de már annyira hozzászokott, hogy fel se veszi. És, mivel a harács felülír minden értelmes döntést, nem is érzékeli, nem veszi figyelembe.
Tavryni őrnagy
Arért nem magyarázza el senki mert ők se tudják a sajátjukat se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.