Megelégelték a Trump-ellenes tüntetéseket az amerikai elnök hívei. Úgy döntöttek, ők is megmutatják magukat, hogy támogatásukat bizonyítsák.

Hétfőn vonulnak utcára Trump leglelkesebb szavazói, válaszul az Egyesült Államok-szerte november óta zajló tüntetésekre, amelyek során a milliárdosból lett elnök lemondását követelik.

Maga az elnök nem jelenik meg az egyik önszorgalomból szervezett gyűlésen sem, amelyek Gravette-től Arkansason át Atlantáig zajlanak az Államok számtalan kis- és nagyvárosában.

Trump hívei megirigyelték a Békemenetet

A szervezők egy része a Tea Party mozgalom soraiból kerül ki, ennek magvát a fennálló rendet ellenző konzervatívok adják, és 2009 óta egyre nagyobb népszerűségre tett szert.

A Main Street Patriots nevű csoport is komoly részt vállalt a szervezési munkálatokban, ők azt írták:

Azokkal ellentétben, akik ellenzik Trump elnök úr vízióját, mi egy vegyes összetételű egyesület vagyunk, akik Amerika szíve és lelke, és szeretnék, hogy nemzetünk betöltse küldetését, mint a Föld legnagyszerűbb nemzete! a munkásosztálybeli szavazók segítették hatalomra Trumpot, és ezek a felvonulások hangot adnak az elfeledetteknek.

A hatalmas arénákat betöltő gyülekezetek egyébként Trump elnöki kampányának védjegyévé váltak, ellentétben a demokrata jelölt Hillary Clinton szerényebb összejöveteleivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.