Egy erdélyi farsangi mulatságon készült a felvétel, ahol azt láthajtuk, hogy egy kislány szíriai migránsnak öltözött be, mellette pedig egy kisfiú az őket üldöző rendőrt alakítja.

A gyerekek a – valószínűleg felnőttek által írt – szöveget úgy hadarják, mint a verset.

Megtudhatjuk, hogy teljesen természetes, ha a rendőr felpofoz egy illegális bevándorlót, és egészen döbbenetes, hogy a jelenet végül vesztegetéssel zárul – a rendőr elfogadja a kenőpézt, és tovább engedi az asszonyt és gyermekét.

(Index)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na ezt azért nem kellene !
Nagyon sok millió Eurót kapnak a mocsok Merkeltől, amiért
a németek dolgoztak meg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
orbáncsicska gyerekek, akiket ez a mocsok felhasznál...és Brüsszelben kezet csókol a Merkel Kancellár Asszonynak...zsebrebaszott kézzel...Hát tényleg kell ez a Magyar Népnek ???
nevemnick
A nemzeti szocialista csatkai roma töretlenül halad a romániai vajdává választása felé.
moareka
Na ezeknek adunk mi taníttatásukra, stadionokra közpénzt, ezek alapján érthető, hogy az Orbán féle mantrát veszik a szájukra.
Ők viszont gyerekek, az erdélyiek is nézhetik a jövő nemzedékének gyülölködését, és majd csodálkoznak, ha a saját anyjába, apjába mártja a konyha kést...
nyanya001
Minden székely gyermekpalánta úgy nő fel, hogy a székelyek a hunok, Csaba királyfi leszármazottai, ezt tartja a himnusz is, és különben is a székely szarta a magyart.
Felfuvalkodott népség !
Chao ragazza
Erdély igen sokat szenvedett a középkorban az iszlám (Osman ) birodalom tőrők tagozatától.Hiszen ezt akik még szeretik a muszlimokat nem tudják ,de évente 6000 magyar gyereket vittek 7 évesen Törökországba janicsár katonának.Majd 10 év kemény kiképzés verés ,éheztetés után visszaküldték a saját falujába és a SAJÁT szüleit kellett megölni ,ez volt a beavatás,bizonyítás az iszlám hit hűsége.Miután kiűzték a törököket ,azokat a magyarokat akik felvették a iszlám hitet a saját falú belijeik a fejére szögelték a turbánjukat !
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/28/elmondhatatlan-szegyen-es-gyalazat-hogy-ehhez-az-aljassaghoz-mar-a-gyerekeket-is-felhasznaljak/
Elmondhatatlan szégyen és gyalázat, hogy ehhez az aljassághoz a gyerekeket is ilyen alattomos és veszélyes módon felhasználják. Szégyen és gyalázat, hogy a kisebbségben élő magyarok egy része, akiknek volt és van szerencséjük (még Székelyföldön is) az ellenséges román nemzetállam jótékony hatásaival szembesülni, gyűlölködő szerepjátékok formájában viccelődnek olyan idegen, tőlük különböző hátterű emberek sorsán, akikről semmit nem tudnak, akikkel semmilyen empirikus kapcsolatban nem állnak, akiket kizárólag a magyar kormány torz és hamis propagandájából ismernek. Drága, kétpofára csámcsogó erdélyi és székelyföldi emberek, akik ezt a siralmas színjátékot építő jellegűnek tartjátok! Mindig gondoljatok arra, hogy hova vezet ez a hozzáállás. Biztos, hogy erre akarjátok tanítani a gyermekeinket? És akkor mi lesz, és akkor mi van, amikor ez a gyűlölet ellenetek, ellenünk fordul? Miben különböztök ti azoktól, akiktől elvárjátok, hogy tiszteljenek.benneteket és tiszteletben tartsák a jogaitokat, ha a gyerekeiteket arra nevelitek, hogy az idegeneket börtönbe kell zárni és a rendőr nem azért van, hogy segítsen, hanem természetes,hogy felpofozzon, ha éppen nem tetszik neki az orcátok? A szóban forgó iskola igazgatójának abban mindenképpen igaza van, hogy Oroszhegy eddig a pálinkáról volt híres. Hát tényleg sokkal jobb lett volna, ha ez így marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.