Talán minden idők egyik legkínosabb mozzanata volt az idei Oscar-átadón, amikor összecserélődtek a borítékok a legjobb film díjának kiosztása előtt. Mégsem ez volt az egyetlen emlékezetesen ciki pillanat.

Az ember azt gondolná, hogy egy olyan rangos eseményen, mint az Oscar-díjkiosztó, mindent legalább háromszor ellenőriznek. Az idei díjátadó során azonban meggyőződhettünk róla, hogy ez nincs így: először a Kaliforniai álom szereplőit szólították színpadra a nyertes Holdfény alkotói helyett, amikor a legjobb film nyertesét tartalmazó borítékokat összecserélték.

Ez is kínos: élő nőre emlékeztek halottként az Oscar-gálán

A második fiaskót pedig akkor követték el, amikor az elhunytaknak emléket állító Az In Memoriam videó során sikerült a készítőknek Jan Chapman fotóját felhasználni.

Az ausztrál filmproducer „köszöni szépen, jól van és jelenleg is aktív", ráadásul teljesen kiakadt, mikor meglátta, hogy régi barátjának képe helyett az övé szerepel a blokkban.

Az Akadémia egyelőre nem kommentálta sem ezt a hibát a videó kapcsán, sem pedig azt, hogy a tavaly elhunyt Garry Shadlinget és Florence Hendersont nemes egyszerűséggel kihagyták a blokkból.

(24.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.