Még augusztus elején történt az eset, amikor a rendőrök üldözőbe vettek egy autót a szlovákiai Nagyszombatban, amit egy 22 éves lány, Michaela vezetett. Az üldözés közben 13 lövést adtak le a gépkocsira, kettő el is találta a sofőrt a mellkasán és a fülén.

Az Új Szó információi szerint 

a rendőrök brutálisan rátámadtak a 22 éves lányra, a fejét és a mellkasát rugdosták.

Az autóban még hárman utaztak rajta kívül, mindannyian nők. Úgy tudni, a sofőr tudatmódosító szer hatása alatt vezetett, de ellenállást nem tanúsított.

A Nový Čas internetes kiadása nyilvánosságra hozta a nagyszombati rendőrök brutális beavatkozásáról szóló teljes videót, amit csak erős idegzetűeknek ajánlunk!

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igen, a rendőröket felelősségre kell vonni és megbüntetni.
De, a tudatmódosítószer és az autóvezetés sem édestestvére egymásnak. Emlékeztek még arra szlovák nőre, aki éppen nálunk okozott balesetet? Azonkívül a másik három nő is be volt ... vagy csak felvette őket stopposnak?
Egy ilyen ""autóvezető"" guruló gyilkos a többi közlekedőre nézve. Nem kéne megrúgdosni, de azért nehogy már krokodilkönnyeket hullassak érte. Bármelyikőnk lehet egy ilyen ""hölgy"" potenciális áldozata.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@staro2: Én csak viszonzásul annyit, hogy kétszer menjen át rajtad, kocsival hát ha tudsz a törvényre is reagálni, mit értesz te azon, hogy több közlekedési rendőr autóval követte a 22 éves alávaló nő vezetési tevékenységét, hány ártatlan személy életét veszélyeztette cselekedetével. A rendőr kocsik szerinted díszként követték kísérő zenével. A törvény erre a nőre nem vonatkozik, mert nő ? Aki a törvény ellen tudatosan vét, az elveszti a törvényes bánásmód elvét! Tisztességes állampolgárt illeti meg a tisztességes törvényes bánásmód!
staro2
1.Guglizd már ki a jogállam címszót.
2. A törvények ellen vétőket meg kell büntetni.
3.Földön fekvő sebesültet ember nem rugdal csak valami szadista állat.
4.Szerencsére még nem tart ott a világ, hogy Dredd bíróként a rendőr elfog,elítél és végrehajt.
Köb Jani
@staro2: Először ki vétett a törvény ellen, a rendőr? Vagy az üldözött nő, ital, drog hatása alatt.
A többi cselekedet járulékos! A lőszer a legnagyobb kár, ami érte a rendőrséget!
Köb Jani
@staro2: Az autóban még hárman utaztak rajta kívül, mindannyian nők. Úgy tudni, a sofőr tudatmódosító szer hatása alatt vezetett, de ellenállást nem tanúsított. csak tesztelte a kedves rendőröket meddig tudnak türelmesek lenni a törvénytelen cselekedetek elkövetőivel szemben.
A Nový Čas internetes kiadása nyilvánosságra hozta a nagyszombati rendőrök beavatkozásáról szóló teljes videót, amit csak tudat módosult idegzetűeknek ajánl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.