Még augusztus elején történt az eset, amikor a rendőrök üldözőbe vettek egy autót a szlovákiai Nagyszombatban, amit egy 22 éves lány, Michaela vezetett. Az üldözés közben 13 lövést adtak le a gépkocsira, kettő el is találta a sofőrt a mellkasán és a fülén.

Az Új Szó információi szerint 

a rendőrök brutálisan rátámadtak a 22 éves lányra, a fejét és a mellkasát rugdosták.

Az autóban még hárman utaztak rajta kívül, mindannyian nők. Úgy tudni, a sofőr tudatmódosító szer hatása alatt vezetett, de ellenállást nem tanúsított.

A Nový Čas internetes kiadása nyilvánosságra hozta a nagyszombati rendőrök brutális beavatkozásáról szóló teljes videót, amit csak erős idegzetűeknek ajánlunk!

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igen, a rendőröket felelősségre kell vonni és megbüntetni.
De, a tudatmódosítószer és az autóvezetés sem édestestvére egymásnak. Emlékeztek még arra szlovák nőre, aki éppen nálunk okozott balesetet? Azonkívül a másik három nő is be volt ... vagy csak felvette őket stopposnak?
Egy ilyen ""autóvezető"" guruló gyilkos a többi közlekedőre nézve. Nem kéne megrúgdosni, de azért nehogy már krokodilkönnyeket hullassak érte. Bármelyikőnk lehet egy ilyen ""hölgy"" potenciális áldozata.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ulán-Bátor koszos kormánycsicskák ott is vannak! Nagy pofával, nagy mellénnyel, aztán ha egy tökös csávó lecsűúr egy maflást valamelyiknek, akkor 10 évet kap a "szerv" megregulázásáért!
elnyomott
Mondjuk én senkit nem sajnálok, ha baja esik annak, aki ép ésszel a tudatát elkábítja.
Azonban ilyen brutális emberektől hányingerem van. Ennyi nagy darab állat így bánjon nőkkel, akik semmi védekezést nem tanúsítanak - felháborító. Mindet kirúgnám.
namihami
Igen, a rendőröket felelősségre kell vonni és megbüntetni.
De, a tudatmódosítószer és az autóvezetés sem édestestvére egymásnak. Emlékeztek még arra szlovák nőre, aki éppen nálunk okozott balesetet? Azonkívül a másik három nő is be volt ... vagy csak felvette őket stopposnak?
Egy ilyen ""autóvezető"" guruló gyilkos a többi közlekedőre nézve. Nem kéne megrúgdosni, de azért nehogy már krokodilkönnyeket hullassak érte. Bármelyikőnk lehet egy ilyen ""hölgy"" potenciális áldozata.
kakambuki
@namihami: egyetértek. (Legalább is) nem azzal kezdődött a dolog hogy a rendőrök elkezdtek rugdalni valakit!
Köb Jani
@Csizmás Kond: Nemzetközi nőnap alkalmából, tudatukat elhomályosító szert fogyasztottak:, a rendőrök csak kísérték, pár lövéssel tudatták velük hogy virág átadás lesz amennyiben megáll. Szlovákia Nagyszalonta mentesült a liberális piszoktól ott, ott azt kap amit megérdemelt a törvényt semmibe vevő 22 éves celeb.
Csizmás Kond
@Köb Jani: ...és csak úgy lőni kezdtek ?
Köb Jani
@Csizmás Kond: @Horizont: Le kellett volna lőni, mindet, a rendőrök nagyon elnézők volta a celeb nővel, irtani kell ezeket a társadalom szemetei.
Köb Jani
@Horizont: De annak képzelték magukat azért szívtak, tudatukat módosító szert, hogy olyanok legyenek mintha azok lennének, de nem azok, még azoknál is undorítóbbak.
vukkocska
Remélem a börtönben fognak megrohadni. Nagy dicsőség 22 célzott lövés után még össze-vissza rugdosni 6 benga állatnak egy nőt, aki a tetejébe sérült is volt.
staro2
@Köb Jani: 1. Nagyszalonta (Salonta) Romániában van.
2.Aki földön fekvő sebesültet rugdos az egy féreg.
3.Nem hiszem, hogy ez a szlovák törvényeknek megfelelő intézkedés volt.
4.Az ügy Nagyszombatban történt (Trnava)
5. Kívánok neked ilyen illiberális rendőri untézkedést-részed legyen benne.
namihami
@Horizont: Ezek a rendőrök is csak a kötelességüket és a munkájukat végezték, mint az a hazai rendőrlány, akit a kamionos, mert átállította a rádiót, halálra gázolt.
Nem voltunk ott, nem tudhatjuk az eset minden részletét. De az tény, hogy a ""hölgy"", enyhén szólva, nem autóvezetéshez volt öltözve. Mivel az előzmények ismeretlenek, ezért, mint már írtam, a rugdosás ugyan nem helyes, de látni kellene az azt kiváltó előzményeket is. Akkor lenne tiszta a kép.
fekete
Nincs mit leirni. A CIA lehalgat mindent,Merkelek is Frankfurtjukal segitenek Hollywoodnak,ugy,
hogy ezek mind csak egy nagy rakas -----@z~!
papa.49
Az erőszak tobzódása a gyengébbel szemben, férfiatlan viselkedés szerintem...
Yoda69
A mi rendoreink ugyanigy jartak volna el. Bunko mind a ketto.
Fradigege
És gondolom a megszokott gyönyörű tót nyelvi diskúrzus a következő lehetett: -Do toho. Tak-tak vigyime potypotypotyporák. Zwamená buliká ne jetggosdfkmpkdfioijoifgdfpgpgfphp
Köb Jani
@staro2: Én csak viszonzásul annyit, hogy kétszer menjen át rajtad, kocsival hát ha tudsz a törvényre is reagálni, mit értesz te azon, hogy több közlekedési rendőr autóval követte a 22 éves alávaló nő vezetési tevékenységét, hány ártatlan személy életét veszélyeztette cselekedetével. A rendőr kocsik szerinted díszként követték kísérő zenével. A törvény erre a nőre nem vonatkozik, mert nő ? Aki a törvény ellen tudatosan vét, az elveszti a törvényes bánásmód elvét! Tisztességes állampolgárt illeti meg a tisztességes törvényes bánásmód!
staro2
1.Guglizd már ki a jogállam címszót.
2. A törvények ellen vétőket meg kell büntetni.
3.Földön fekvő sebesültet ember nem rugdal csak valami szadista állat.
4.Szerencsére még nem tart ott a világ, hogy Dredd bíróként a rendőr elfog,elítél és végrehajt.
Köb Jani
@staro2: Először ki vétett a törvény ellen, a rendőr? Vagy az üldözött nő, ital, drog hatása alatt.
A többi cselekedet járulékos! A lőszer a legnagyobb kár, ami érte a rendőrséget!
Köb Jani
@staro2: Az autóban még hárman utaztak rajta kívül, mindannyian nők. Úgy tudni, a sofőr tudatmódosító szer hatása alatt vezetett, de ellenállást nem tanúsított. csak tesztelte a kedves rendőröket meddig tudnak türelmesek lenni a törvénytelen cselekedetek elkövetőivel szemben.
A Nový Čas internetes kiadása nyilvánosságra hozta a nagyszombati rendőrök beavatkozásáról szóló teljes videót, amit csak tudat módosult idegzetűeknek ajánl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.