Mark Zuckerberg 2005-ben hagyta ott a Harvardot, hogy az energiáját inkább a Facebookra összpontosítsa. Most felkérték, mondjon beszédet a végzősöknek, ami mellé megkapja a díszdoktori címet is. Nem ő az egyetelen, aki diploma nélkül lett a világ egyik legsikeresebb embere. Steve Jobs, Steve Wozniak és Bill Gates sem fejezték be a tanulmányaikat, mindannyian a saját terveik miatt hagyták ott az egyetemet. Bill Gates például pont a Harvardot, ami azért is érdekes, mert éppen 10 évvel ezelőtt annak a végzős évfolyamnak mondott beszédet, amiben Zuckerberg felesége is diplomázott. Az esemény kapcsán még egy rövid videót is készítettek, amiben a Facebook-guru a Microsoft atyjától kér tanácsot a beszédéhez.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mark Zuckerbergről jut eszembe:
"Zuckerberget ki lehet kapcsolni, Orbánt nem. A magam részéről nagyságrendekkel jobban tartok a kormánytól, mint a Facebooktól és a Google­tól együttvéve. Ugyanis ez utóbbiakat
simán ki tudom zárni az életemből, ha akarom. Ha ésszel és elővigyázatosan használom, nem parázok. De van kikapcsológomb minden eszközön. Megnyomom és ennyi.
Ezzel szemben a kormányt nem tudom kizárni, mert bemászik a küszöb alatt, bele akar látni és bele akar ugatni mindenbe, az én pénzemből él és előlem akarja elzárni az információkat. És még kikapcsolni sem lehet."
RonaGyuri
@karma1: bocs, de te valamit nagyon félreértettél! =))
karma1
@RonaGyuri: Miben? Dejcstompikanak 11 evbe kerult, mig megkapta vegre az egyetemi vegzettseget. En errol beszeltem.
wagabund
mint láttuk a "szociális háló" c. zseniális filmben, Zuckerberg igencsak az egyetem legokosabb tanulója volt...csak időpocsékolásnak tartotta a további tanulmányokat...

aztán lett, aki lett..
RonaGyuri
@karma1: nem, hanem abban, hogy a kettő között bármiféle összefüggés lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.