Recep Tayyip Erdogan török elnök „náci maradéknak és fasisztának” nevezte a hollandokat – írja a BBC

Erdogan azért rágott be ennyire, mert Hollandia nem engedte leszállni Rotterdamban a török külügyminisztert. Mevlüt Cavusoglu az áprilisi törökországi alkotmánymódosító népszavazással kapcsolatos kampányrendezvényen vett volna részt.

A török elnök azzal fenyegetőzött, hogy a holland járatok ezentúl semmi jóra ne számítsanak török földön/légtérben:

Megtilthatják a külügyminiszterünknek, hogy leszálljon, de majd meglátják, hogy landolnak majd az ő gépeik Törökörszágban

- üzente Erdogan.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szarházi diktátor, a hazai mocsoknak az "'elv-társa"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
@namihami: Pl : A teherszállítást biztos CSAK hajóval, és vasúton oldják meg a két ország között, mert az sokkal gyorsabb és olcsóbb a légi szállításnál.. :D
Nem repülnek arra üzleti ügyeiket intéző magánemberek sem a magángépeikkel mert egy 75-milliós országgal mi a f@szt üzleteljenek... amikor a gépkocsik, műszaki, cikkek / ha nem távol keletiek / fele már ott készül... csak éppen EU-s címkét akasztanak rá, még ha nem tagállam akkor is...:D
Jozefina
Ördögánt már régen az EU közeléből is ki kellett volna tiltani. Az EU-ban kettős állampolgársággal rendelkezőket pedig nyilatkoztatni, hogy törökök, vagy EU állampolgárok akarnak-e lenni? A török maradna az menjen szépen haza, aki pedig EU- választja az maradjon és tarsa be a helyi törvényeket mindenféle tekintetben!!! Erdogán meg vigye a bagázst Ázsiába!!!
Csizmás Kond
...egyik náci csak felismeri a másikat...:))
wagabund
ma reggeli hír: a török főember utasítást adott az ankarai és az isztambuli holland képviseletek ki-bejáratainak eltorlaszolására(sic!) a vizet, villanyt még nem kapcsolták ki..

"lélek az ajtón se be, se ki... ...jaj ki parancsom élve szegi"

(Arany után szabadon)
egyvandor
Ha nem hívták miért akart leszállni mint miniszter? Mégis mit tudnak elképzelni magukról a "zurak"? Ha valaki felmászik egy uborka fára akkor már mindent megtehet?
advocat
Majd a turistaforgalmon meglátszik. (A fene egye meg, Horvátország tovább drágulhat!) Egyébként azért ott a Toyota már gyártat! Aki meg nyugaton él, éljen úgy mit az ottaniak. Viszont a 60-as évek óta Németországban élők unokái nagy részének sem sikerült még a teljes beilleszkedés. Akkor próbálják meg otthon? Nem könnyű. Mi a 150 évet még megúsztuk. Bár a gyroszosok nyomulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.