Donald Trump a Twitteren reagált arra a videoklipre, amelyikben a rapper egy játékpisztollyal úgy tesz, mintha rálőne az elnökre. Snoop Dogg szerint valakinek végre ki kellett mondania, hogy "egy kib...ott bohóc az elnökünk".

El tudják képzelni, micsoda felhördülés lenne, ha Snoop Dogg a becsődölő karrierjével, meg minden, Obama elnökre célzott és lőtt volna azzal a fegyverrel? Börtönbe vele!

- twittelte ki szerdán Donald Trump az amerikai rapper, Snoop Dogg klipjére reagálva.

Snoop száma amely a rendőri brutalitásról, a rasszizmusról és a túlkapásokról szól, és a klip egyenlőségjelet tesz a bohócok és Donald Trump Amerikája között.

Trump ügyvédje, Michael Cohen azt mondta a TMZ-nek, hogy "sokkolta" a videó.

Abszolút szégyenletes. Snoop tartozik az elnöknek egy bocsánatkéréssel. Egyáltalán nincs semmi vicces egy elnök elleni gyilkossági kísérleten. Meg vagyok döbbenve Snoopon, azt hittem, ő jobb ennél

- mondta.

Snoop azonban úgy érzi, szükség volt a videóra:

Azért tettem ki, mert úgy éreztem, valami hiányzik, és ki akartam tölteni az űrt. Mindenki menő számokat ad ki, jól érzi magát, partizik, és közben senki nem foglalkozik a komoly problémákkal, mint hogy ez a kib...ott bohóc az elnökünk.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na fene, már ott is rugdalják (lövik) a hungarocell fejet? Hogy milyen ragadós a példa a demokratikus vezetők környezetében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.