„Sehol sem járkálhatnak biztonságban az utcákon az európaiak, ha továbbra is úgy viselkednek Törökországgal, mint mostanában”

– közölte a török elnök.

Recep Tayyip Erdogan azután beszélt erről, hogy Ankara viszonya csúnyán elmérgesedett Hollandiával és Németországgal.

Hozzátette azt is, hogy Törökország arra figyelmezteti Európát, tisztelje az emberi jogokat és a demokráciát.

Numan Kurtulmus török miniszterelnökhelyettes pedig ismét arról beszélt, hogy a neonácizmus és az extrém rasszizmus hódít épp tért Európában.

Korábban Erdogan Németországot náci módszereket idéző eljárással vádolta meg (s egy kormányközelinek tartott lap Angela Merkel német kancellárt náci egyenruhában, Hitler-bajusszal ábrázolta), Hollandiát pedig náci maradványnak nevezte, és állami terrorizmust emlegetett.

Törökország azután került konfliktusba több európai állammal, hogy megkezdődött az elnöki rendszer bevezetéséről szóló kampány. Április 16-án a törökök arról szavaznak, hogy eltöröljék-e a miniszterelnöki posztot, ezzel kiszélesítve a mindenkori államfő jogköreit. – írja a hvg.hu.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na annyira megsértődött, hogy előbújt belőle a terrorista? Az meg nagyon érdekes, hogy Törökország arra figyelmezteti Európát, tisztelje az emberi jogokat és a demokráciát. És ezt pont Erdogán üzeni Európának!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Na annyira megsértődött, hogy előbújt belőle a terrorista? Az meg nagyon érdekes, hogy Törökország arra figyelmezteti Európát, tisztelje az emberi jogokat és a demokráciát. És ezt pont Erdogán üzeni Európának!
justhpeter
Ennek a régi elvtársnak is megártott valami. NATO tagként ijeszteget.
quadrocopter
"Hozzátette azt is, hogy Törökország arra figyelmezteti Európát, tisztelje az emberi jogokat és a demokráciát."

Az öreganyád édes jó, nagy bánatos sunyi p***ája, te f@szfej, pont te ugatsz emberi jogokról?
1magyar
Ennek az agyára ment a hatalom. Pedig már a törököket egészen elfogadtuk, de hát nem is a nép a bajkeverő.
1magyar
Már normális öltözködésük van, nem fanatikusak, (kivéve talán még előfordul) úgy élnek mint a többi civilizált országban. Csak ha a vezetőjük ilyen...
bakegya
Felcsutkai -terrorveszedelmes is ki fogja preparálni Magyaroeszágot azEMBERI JOGOK KÖZÖSSÉGÉBŐL...ezt az ER-DÖG-ÁM-ott is menekülésre kellett volna már régen kényszeríteni---orbán is ezt a szultánt majmolja...MINDÍG A NÉPEM LEGJAVÁT AKARTAM,,,
MEG IS TETTEM...
papa.49
Hülye vagy te janicsár, ideje lenne felébredned faszkalap!!!
egyvandor
Összejöhetnének a nacionalisták tervezett internacionális találkozójára és eltölthetnének egy pár hetet együtt. Kíváncsi lennék hányan élnék túl..
egyvandor
@1magyar: Ha agy ország suttyó vezetőt juttat hatalomra annak népe előbb utóbb "szívni" fog.
verőce21
2015 októberében több ember is telesírta a blogot, hogy a bevándorlás micsoda növekedést hoz magával, idézve mindenféle cikkeket, közgazdászokat.

Azóta eltelt 1.5 év, a csak Németországba bevándorolt, jelenleg ott tartózkodó új lakosok száma a teljes népesség 2% körül van.
Mekkora fellendülést hoztak, mit alkottak?
verőce21
Az összeomlás szélén a nagy menekültügyi megállapodás
Amikor Orbán figyelmeztetett, ez nem fog sokat megélni, ez a megállapodás baj lesz. Akkor az okosok ugattak, hogy ez a megállapodás a megoldás.
teuton
@verőce21: Latom, olvasni -idegen nyelven- nem tudsz, de ettöl függetlenül fröcsögsz -magyarul a birkak nyelven. Azert ajanlom neked pl. az EUROSTAT hivatalos adatait, meg a nemet szocialis, munkaügyi es penzügyminiszteriumet. Egy kis kivpnat: 1. A nemet munkanelküliseg 25 ev ota nem volt ilyen lacsony, mint most. Annak ellenere, hogy a minimalber 2700 ft-ra lett emelve, nincs közmunka es jött 1 millio menekült. 2. A nemet allamhaztartas 12 milliard euro plusszal zart. 3. A külföldi allampolgarok kisebb aranyban elnek szocialis segelyböl, mint a nemetek. Ha bulgar es roman allampolgarokat kivennek a statisztikabol, ez 50%-ot javitan rajta, De nem lehet, mert ök EU-sok... 4. A nemet KKV-k 40%-a foglalkoztat menekültet. Tovabbi kerdesek??? Na most fröcsögj!
namihami
Valahogy az az érzésem, hogy ezeket a szavakat hívja a köz ""állami szintre emelt terrofenyegetésnek"".
lenn
Atomot a törökökre!!!

Miről beszéltek?
erdogán csak egy ember, aki semmit nem tudna tenni, ha nem lenne 20-30 millió nagggyon hülye török, aki bizalmat szavaz ennek az ipari hulladéknak.

orbán is egy senki lenne, ha nem támogatná a "nép".
Itt az a sok okos eszköz, az emberek meg hülyülnek...
"Minél okosabb az eszköz, annál hülyébb az ember."

Az ember nem így, nem ilyennek lett tervezve.
Az ember fokozatosan mindennel elveszti a kapcsolatát - Istennel, egymással, a természettel, és most újabban a valósággal is.
Már ott tartunk, hogy az emberek szeretik, hogy hazudnak nekik, meg kábítják őket, sőt, rosszul vannak, és nem tudnak mit kezdeni magukkal, ha a kis napi hazugságaikat nem kapják meg.

De ne befelejtsd, hogy ki a hazugság atyja: Sátán
A hazugság méreg!!!

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." János 8,44)

A világ érik Armageddonra...
(ami késik, nem múlik)
Desischado
Érdekes, hogy pont erdogan pofázik emberi jogokról, miközben sorozatosan megsérti azt! Szemét féreg, semmivel sem különb orbánnál, de a törökök is hülyék, mint mi, mert hatalomban tartják!
papa.49
@Desischado: Az ok is ugyanaz van neki is egy szavazóbázisa, aki elégedett vele, ebből látszik ez nem magyar adottság, hogy elfogadjuk a diktátort!!!
Egyébként a németek is beleestek már ugyanebbe a hibába, a Hitlerrel, szoktam nézni a tévében az erről szóló filmeket, hát ha láttad már akkor érted mire gondolok...
Jozefina
És mi lesz a sok Eu-ban levő törökkel??
-vagy elhatárolódnak erdogántól
-nemmel szavaznak
-színt kell vallaniuk a kettős állampolgároknak pl Ausztriában, ahol nem elismert a kettős állampolgárság
-ki kell tilatni erdogánt egyértelműen az EU-ból. Közveszélyes őrült!!!
verőce21
@teuton: (21:18) Olyan szánalmas ez a német gazdasági mutatókkal való hencegésed.

A szarosbalkezű betolakodó muszlimok sohasem lesznek németek. A vallásuk nem engedi.
Nyilván párhuzamosan élnek, akárhány generáción át, teljesen mindegy, hogy mikor jön, a vallása miatt sosem lesz német, brit, vagy svéd. Ketyegő pokolgép mindegyik.
Hogy kevesebben mennek most, a magyarok nagyon nagy érdeme.
teuton
@verőce21: Szanalmas ezekkel a hasraütessel vagy plakatlozungokkal valo mocskolodasod. Egyebkent mit szolsz a 2 most elfogott magyarhoz, akik nem muszlimok, de az ISIS-hez keszültek zsoldosnak? Es a MO-on elö 35ezer magyar muszlimmal mi van? Ha jol tudom, a takolmanyban is az van, hogy nem tesz különbseget a magyar allampolgarok vallasa közt.
karma1
Erdogan is megprobalta azt, amit orban csinal minden evben posvanyoson: atmegy idegen orszagolba, ahol az embereket hergeli az illeto orszag vezetese ellen. A holland kulugyminiszter szepen kitessekelte a torok kulugyminisztert, mondvan, ne jojjenek Hollandiaba az ott elo es dolgozo torokoket fanatizalni, meggyozni, hogy erdoganra szavazzanak, menjenek szepen haza , es otthon csinaljanak kampany offenzivat. Erre ez a kocsog orban barat elkezd fenyegetozni, es demokraciara hivatkozni. O, ahol meg halalbuntetes van ervenyben.. Hulye kocsog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.