Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában az uniós tagországok és az uniós központi intézmények vezetői társaságában aláírta az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot.

Mintegy kikapcsolódásként benézett Ferenc pápához is egy kis audienciára. Orbán Facebook-oldala arról tanúskodik, hogy kedélyes hangulatban telt az egyházfőnél tett látogatás:

A követőket is megmozgatta a nagy esemény, íme a legnépszerűbb komment:

Orbán Viktor beugrott a pápához is Rómában

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
civilhetes.net/dr-orban-viktor-csuhasok-terdre-imahoz
Orbán Viktor: Csuhások! Térdre, imához! Remélem, a kereszténydemokraták tapsolnak. "Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!"
Milyen egyszerű a megtérés és az emberi felejtés az érdek. Paskai László bíboros (1987- 2002) és Erdő Péter bíboros ( 2002- ) egyetlen alkalommal sem emelte fel a szavát Orbán Viktor, keresztényeket sértő kijelentései miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát igen. A rajongók szinvonala tökéletesen tükrözi a rajongás tárgyának szintjét és erkölcsi nívóját.
Elég a rajongói levélre néhány pillantást vetni, miként erről árulkodik a fenti szerelmeslevél.
verőce21
"...kikapcsolódásként benézett Ferenc pápához is egy kis audienciára" - Az Egyház néha cirkuszi külsőségekkel iparkodik attraktívvá tenni a vallást. (pl. muszlim migránsgyerekek lábmosása) Megkísérli, hogy időszerűséggel töltse fel azt, aminek értelme és lényege, hogy Időtlen.
Szűz Mária bikiniben, ez a showbusiness. (De ebben nehéz hinni.)
RonaGyuri
mint az a képeken is látszik, hogy ez egy újabb MTI-s csúsztatás ő is ott volt! =))
lenn
Ördög az Ördöggel cimborál.

írok neked valami használhatót.
Tudod, amikor az Istent, a saját IUstenüket megvető zsidók Jézust azzal vádolták, hogy ördögök által űz ördögöket, akkor csak a tudatlanságukról tettek tanúbizonyságot.

Emlékszel még a válaszra?
Nem ez mondta Jézus, hogy ez lehetetlen, hanem azt mondta, hogy amelyik királyság így viselkedik, meghasonlik önmagával, és végül elpusztul.

Látod a nagyobb képet, a The Big Picture-t?
Szar korba születtél, tesó!
Eladott Ország
civilhetes.net/dr-orban-viktor-csuhasok-terdre-imahoz
Orbán Viktor: Csuhások! Térdre, imához! Remélem, a kereszténydemokraták tapsolnak. "Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!"
Milyen egyszerű a megtérés és az emberi felejtés az érdek. Paskai László bíboros (1987- 2002) és Erdő Péter bíboros ( 2002- ) egyetlen alkalommal sem emelte fel a szavát Orbán Viktor, keresztényeket sértő kijelentései miatt.
bence
@Horizont: ! Ennek ?! Olyan vastag bőr van a pofáján , hogy még a rinocérosz is meg irigyelhetné !
quadrocopter
Közben Mészáros nevére került a fél Vatikán!

Szép a hejesírássa a fészbukos gengszterimádó köcsögnek, elvége mély-nemzethy tarkamagyar!
Equus
A Nemzeti Egyetértés Rendtársa kihallgatásra magához rendelte a pápát. A pápa mától elfogadta a Nemzettemető tezsvér püspök-kinevezési jogát, egyben intézkedett tömjénzsóti későbbi szentté avatási dolgáról is... csak még várni kell a halálára. Ez a helyzet harrach mélts. és rétvárikence dolgában is.
lenn
Mindenre képes vagyok.
Világok pusztítójaként.
Világok megmentőjeként.

Még arra is képes vagyok, hogy viccelek.
Sőt, még arra is képes vagyok, hogy komolyan gondolom.
Fogadunk, hogy nem tudod mikor viccelek, és mikor gondolom komolyan?
Ez nem a te hibád, mert még akkor is képes vagyok viccelni, amikor halálosan komolyan gondolom - és fordítva.

Mindenki mindenképpen meghal.
Ez egy jó alap, innen érdemes elindulni.
Amit viszont nem tudsz: MINDENKI FELTÁMAD.
És ez a titok, amivel tartoztam nektek.
Ezután már nem tartozom senkinek semmivel.
Szabad vagyok!

De ácsi, ne örüljél, azért mert feltámadsz, nem jelenti, hogy örökké élsz.
Sőt!
Az apró betűs rész:
Sokkal, de sokkal rosszabb, és sokkal, de sokkal nagyobb kín több száz év tökéletes élet után meghalni, mint most, tudatlanként.
Mit akarsz?
Ja, nem számít hogy te mit akarsz.
Senkit nem érdekel, hogy te mit akarsz.
A dolgok csak úgy megtörténnek...
(Mi, akik tudjuk, várunk tirátok, akik nem futjátok)
lenn
Azt tudtad, hogy a galaxisok halmazukat alkotnak, és galaxis halmazok szuper halmazokat alkotnak?
A világűr végtelennek tűnik, de nem végtelen.
Tágul, de hova?
Milyen teret tölt ki?

www.youtube.com/watch?v=EUfWnH1FwNk

Arra gondoltál már, hogy bár Isten öröktől fogva való létezése felfoghatatlan, és ezért hihetetlen, de sokkal hihetetlenebb, hogy Istenen kívül is létezik valami nagyobb?

Visszafelé nem tudsz az öröklétre gondolni, de kérdezem én, most, hogy már van valami, el tudod képzelni, hogy lesz idő, amikor már nem lesz semmi?
Akkor visszafelé miért nem tudod elképzelni?
Ha előrefelé működik a végtelen,10 a 400 ezrediken év múlva élőknek visszatekintve napjainkra, mit jelent a végtelen?...

www.youtube.com/watch?v=RCMXO9sBIcU

Gyűlölni.
Szeretni.
Gyűlölve szeretni.
Szeretve gyűlölni.
libellle
@Horizont: Pedig a pápa nagyon kritizálta öt, le pent és a hasonló populistákat. Egyébként nem ugrált sehová a pápa ott mondott egy nagyon figyelmeztetö és kritizáló beszédet az EU miniszterelnököknek. Majd mindenkivel kezet fogott egyikkel tovább és szivélyesebben másikkal kevésbe. A kevésbék közé tartozott viktorka is. A farizeus
libellle
@Horizont: A pápa nem fogadott senkit külön. orbánt pedig még csak véletlenül sem
justhpeter
Pogány vagyok, de én már hányok ezen a mérhetetlenül gyalázatos viselkedésen, ahogy hívőnek adják ki magukat, a tízparancsolatból minimum kilencet elfelejtenek, finoman szólva gyalázzák a pápát, de azért mennek hozzá segget nyalni.
Qqberci
Ferenc pápa kezet csókolt Viktornak? Mert ha nem, nem ér az egész...
Desischado
Nem értem, hogy volt bőr a képén odamenni?! A Pápa vajon tudja, kit fogadott? Hányingerem van!
Borsodi
@Desischado: Az Isten elment a pápához,ez természetes dolog,megtér és lehet utána már haza megy.
karma1
@quadrocopter: Hu ba+... Es raadasul nem is otthonrol irta a feszbukos a beirasat,... Attilat pedig nem mergeztek meg, hanem orrverzesben halt meg: hanyattfekve a sajat vere fullasztotta ot meg...
A torit meg egy kicsit gyakorolnia kellene a hsz-elonek
bakegya
JÚDÁS PÉNZÉRT MENT NYILVÁN ODA IS A CSÓSZÓ -MÁSZÓ!!!A FÖLDI HELYTARTÓ KÉPES VOLT MEGFOGNI A MAGYAROK ÉLŐSKÖDŐJÉNEK EGYIK MOCSKOS LÁBÁT-lesz mit MEGGYÓNNIA NEKI IS ALLAH AKBÁR NEVÉBEN!
A LUTHER REZERVÁCIÓT VENNE HA ÉLNE!!!
karma1
@Desischado: Dragam, a Papa csak az elo bizonyitek arra, hogy hogyan kell viselkednie egy IGAZ keresztenynek az o ellensegeivel szemben... A Papa kb. 100 ezerszer intelligensebb a csuti hizonal, en inkabb azon csodalkozom, hogy hogy van bor a pofajan odamenni a Papahoz...
division
@karma1: Az a bajod hogy nem kért tőled engedélyt hozzá? :-)
karma1
@division: Tunj mar el, te barom,... milyen baromsagokat irsz? Miert kellett volna tolem, vagy barki mastol engedelyt kernie??? A sajat becsuletevel kellene sajat maga fele elszamolnia, na meg a lelkiismeretevel, ami neki nincs... Terdre csuhasok, ... Vajon merte volna elismetelni most is , a nagy vagdalkozo? mindennel es mindenkivel allando harcban all, mert nem szabad kitudodnia, hogy egy rakas szart se er, es egy egertol is az asztal tetejere ugrik...
Szanalmas vagy...
quadrocopter
Leellenőrizte, hogy dolgozik-e az Öreg, vagy átvette Tállai fekultatív munkábajárási szokását!
Nessy
Atyám bocsáss meg neki, mert nem tudja mit cselekszik! Orbánnak úgy naponta kell, hogy megbocsásson az Úr! Azért ahhoz tényleg pofa kell, hogy ott vigyorogjon a Pápára, miközben annyi emberség és tisztesség sincs már benne, mint egy csörgő kigyóban.
lópicigáspár
Remélem a pápa megnézte a kezét a távozás után! Csak ellenőrizvén a gyűrűk meglétét!
division
@karma1: Szánalmas? Ráadásul le is barmozol? Egy nőtől ez nem éppen szép dolog.
karma1
@division: Eleg hosszu kihagyas utan jottel megint vissza, hidd el, nem hianyoztal. Lecserelted mar a Lexust?
evacica
És még volt képe a őzemébe nézni a Pápának? Orbán migrációs politikája és a Pápa migrációs politikája köszönöm viszonyban sincs egymással, se a szegények iránti elkötelezettsége is távol áll Viktorétól! Viktor egy gyűjtögető úrnak látszani akaró diktátor, míg a Pápa a szegények és elesettek barátja és segítője, minden flanctól mentessen!
Papuska1
Először is Orbán Viktor református, tehát nem az Ő egyházának vezetője a pápa. Ettől függetlenül természetesen tiszteli az egyházfőt, de másképp viselkedik vele, ami zavaró lehet. Nem vet keresztet, nem csókol kezet és nem térdepel le többek között. Ez régebben is jelentett protokolláris problémákat. Például, mikor II. szent János Pál kitüntette volt nehéz a protokoll. Persze ezt is meg lehetett oldani. Más állam és kormányfő is protestáns, mint például Trump, és fél ágon Merkel is. Ezzel együtt lehet illendően viselkedni, és a pápa több ember egyházi vezetője, mint bármelyik miniszterelnök. Hogy a migrációt dél-Amerikai szemmel nézi, az Ő ügye, bár már többször korrigált, és változik az álláspontja.
vonotok
Ó, ég ! ekkora jeleltemen egy férget mint ez a " kis g...i " Volt bőr a pofáján kezet csókolni a Pápának, az inkább hajtotta volna a halál f...ra. A sajtó jelenlétében, hogy por éget volna a " nagy vezír "
Cefi
Orbán Viktor beugrott a pápához is Rómában.
...azóta is keresik a pápa gyűrűjét...
JAJMÁR
A Viktor "nagyon van"!

"Ma már tudom: a legsúlyosabb baj, ha valaki „nagyon van”. Egy politikus bölcsebb lenne, egy színész tehetségesebb, egy férj jobb, és minden ember sokkal boldogabb, ha fölismerné, hogy „nagyon van”. A hatalom oly mértékig eltorzítja lelkünket, mint ahogy arcunk vonásai is eltorzulnak, ha egy szélcsatornában szembenézünk a viharral. Iszonyatos nyomása van. Ha egy újgazdag azt mondja, hogy „Én, öregem, nem változtam semmit! Éppolyan egyszerű ember maradtam, mint voltam!” — az egészen biztos, hogy saját helyzetét nem mérte föl. Lelke nemcsak eltorzult, de ráadásul még menthetetlen is, mert erről nem is tud. Ezt a torzulást még senkinek sem sikerült megúszni. Az embernek nem való, ha „nagyon van”, mert egy porszem. Jézusi szóval: lelki szegény. Amíg ezt tudja magáról, „övé a mennyek országa”. De amikor azt hiszi, hogy ő egy Valaki, egy mások fölé emelkedett sugárzó Nap — akkor baj van, s kezdődik a pokoljárása. " (Müller Péter)
division
@karma1: Azért sokkal kulturáltabb voltál régebben, persze ahogy az ember öregszik úgy képes meghülyülni, ill. a rossz szex is képes ilyenekre:-))
Papuska1
@vonotok: Nem csókolt kezet! Kezet fogott vele. Ezt írja elő a protokoll protestáns vendég és a pápa találkozásakor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.