Donald Trump elnök lánya, Ivanka Trump hivatalosan is a kormány alkalmazottja lesz, és hivatalt is kap a Fehér Házban – írja a CNN. A bejelentés nem volt előzmények nélküli, régóta hallani lehetett arról, hogy formálissá válik Ivanka Trump kormányzati szerepe. 

Ivanka Trump formálisan apja tanácsadója lesz majd, de fizetést nem vesz fel, csak társadalmi munkában segíti a kormányzást. Utóbbit már ő maga osztotta meg egy közleményben.

Elnöki tanácsadó lesz Ivanka Trump

Nem mindenki ért ezzel egyet, hivatalosan ugyanis a nepotizmus elleni 1967-es törvény értelmében a Fehér Ház nem "adhat fizetést" az elnök családtagjának, de társadalmi pozícióról nem esik benne szó, így nincs feltétlenül jogi akadálya a kinevezésnek. Könnyen lehet, hogy Ivanka erre reagált a közleménnyel, amelyben azt írta: így érzi etikusnak a szerepvállalást.

Ivanka Trump korábban is felbukkant már az elnök hivatalos programjain, legutóbb a német kancellár, Angela Merkel washingtoni látogatása idején lehetett látni a Fehér Házban, de jelen volt a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau és Donald Trump találkozásán is.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bárhogyan szeretnék is meggyőzni róla a propaganda Paganinijei, Viktor baba és a negyvenezer rabló nyelvelői, hogy az ország tartalékai épp most nőttek hetvenhét­ vagy hétszázhetvenhét­milliárddal, s ezt a profitot most szépen szétosztjuk egymás között, bármennyi Erzsébet­utalványt is hoz a posta, ideje lenne rájönni végre, hogy hosszú évek óta, naponta, a százszorosát dobják szét egymás között, vihogva. A legtöbb magyar mintha nem Európában élne – és ez nem csak afféle liberálbolsevik érzet, kedves mindnyájan, hanem kőkeményen úgy is van, bizony, mi nem ott élünk, mert szívós, hosszas, megalkuvást nem ismerő aprómunkával, az ipari mértékű bűnelkövetés állami szintre emelését, gátlástalan törvényi megtámogatását segítségül híva, összeveszve mindenkivel, aki számít, leszámítva talán Vlagyimir Vlagyimirovicsot, a mindenkori Ki Mir Szent, pár kőgazdag arab sejket meg üzbég/azeri fáraót, kigolyóztuk magunkat a kontinensről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.