Hétfőn egy manchesteri bíróságon ismerte el bűnösségét a magyar sofőr, aki szilveszter este halálra gázolt egy 12 és egy 11 éves lányt – írta meg a  a hvg.hu.

A két unokatestvér rágcsálnivalóért ugrott le a boltba, de amikor kiléptek az üzletből, elütötte őket az autó. Állítólag mindketten métereket repültek a becsapódástól. A 12 éves H. Kotlarova a helyszínen meghalt, a 11 éves Z. Krokova pár nappal később halt meg a kórházban.

Bevallotta tettét az Angliában két kislányt elgázoló magyar sofőr

A 38 éves, oldhami magyar sofőr jogosítvány nélkül vezetett, a gázolás után meg sem állt, és nem is értesítette a hatóságokat. H. Gábornak a vád szerint segített a 18 éves O. Dávid, aki szintén bűnösnek vallotta magát a hatóság félrevezetésében, mivel segített rendbe tenni a járművet, és hamis tanúvallomást tett a rendőrségnek. Az 59 éves K. Jánost és a 49 éves P. Zoltánt szintén azzal vádolták, hogy közreműködtek a hatóság félrevezetésében, de ők ezt nem ismerték el a bíróságon.

A pécsi származású H. Gábor korábban tagadta, hogy ő vezette volna a lányokat halálra gázoló Peugeot 807-et. Januárban a Bors számolt be arról, hogy H. Gábor pár órával a baleset után a Facebookon két üveget tartva a haverjával közös fotón kívánt boldog új évet.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Ezek a " magyarok " itthon csak így szégyenlősen " : H.Gábor , O.Dávid,K.János és P.Zoltán . Valójában Hegedűs Gábor , Orsós Dávid ,Pető Zoltán és Kalányos János . És ,nem magyarok ,hanem cigányok .
fekete
Itt van a Sengen nektek idiotak. Meg jogositvanya sem volt.Fel akasztani ilyen barbart! AZ eu-is
csak agy nagy raka's x-------!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.