Csecsenföldön koncentrációs táborokba zárják a melegeket, illetve azokat, akiknek annak tartanak. Ilyen Adolf Hitler náci diktátor óta nem fordult elő.

Ez ezután derült ki, miután száz meleg férfit vettek őrizetbe és hármat megöltek a csecsen hatóságok – írja a Daily Mail.

A táborokban durván bántalmazzák a fogvatartottakat, elektromos sokkolóval kínozzák, a tortúrába sokan bele is haltak – derül ki egykori rabok beszámolóiból.

Koncentrációs táborokba zárják a melegeket Csecsenföldön

A foglyok nyomorúságos körülmények között tengődnek, harmincan-negyvenen vannak bezárva egy szobába. Volt olyan meleg, aki csak úgy tudta megúszni a táborba zárást, hogy havonta több ezer rubellel kellett megvesztegetni a rendőröket.

Az Oroszországhoz tartozó tagköztársaság vezető, Razman Kadirov egyébként pár hete tagadta, hogy üldöznék a melegeket.

Nincs itt semmilyen melegüldözés. Hogy lehet olyanokat üldözni, akik nincsenek is Csecsenföldön?

- mondta a maga sajátos módján Vlagyimir Putyin orosz elnök hű szövetségese.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Apatszerek: egészséges társadalomban minden embert embernek tekintenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Apatszerek
Egészséges társadalomba nem tűrik a meleget.
CsipkeRózsa
@Apatszerek: egészséges társadalomban minden embert embernek tekintenek.
Equus
akkor tömjénzsóti ide már nem megy látogatóba - még ott fognák
keresztapa
@CsipkeRózsa: Az ember az heterogén és nem meleg, csak az egyívású betegek közt, nevezik a hulladékot embernek, illetve olyan személyt aki a társadalmat fertőzni tudja, egészségtelen életmódjával, amit a heterogén társadalomnak ki kell vetnie magából.
Equus
@keresztapa: te olyan hülye vagy, h a fal adja a másikat. Olvass Freudot! Ha befejezted, olvasd újra, jegyzetelj, aztán olvasd újra és megint jegyzetelj. Aztán hasonliítsd össze a jegyzeteid és olvass Freudot. Sok lehet benned az elfojtott vágyakozás ...
hetöndöe
@keresztapa: Apádat szereted,vagy "mijafaszom a neved!

Egészséges társadalom?Elvégre muszlimok ezek a szarháziak is,holnap akár csomagolhatsz is és indulhatsz az "egészséges" társadalomba.Nem is tudom,miért vagy itt ebben az európai fertőben?:-)
keresztapa
@Equus: , @hetöndöe:Te bunkócska te dráága @Peller Anikó: Ténylegesen meleg betegek vagytok, mikor léptek a gyógyulás útjára, egészségesek lesztek, akkor ti is elítélitek ezt a beteges felfogásotokat. Mielőbbi gyógyulást, de lehet, hogy menthetetlenek vagytok, akkor meg nem kár értetek, élvezzétek ameddig még tudjátok, a fertő gyönyöreit! Az ember az heterogén és nem meleg, csak az egyívású betegek közt, nevezik a hulladékot embernek, illetve olyan személyt aki a társadalmat fertőzni tudja, egészségtelen életmódjával, amit a heterogén társadalomnak ki kell vetnie magából, minél korábban annál egészségesebb lesz a társadalom...
keresztapa
@Equus: Tényleg menthetetlen vagy, nem mondta még neked senki, hogy az olvasás és értelmezés, nem egészséges gondolatokat táplál lelkileg már beteg személynél,?.FREUDIZMUS: pszichológiai irányzat, Sigmund Freud lélektani elemzéseire épül - központi gondolata, hogy az ember az erkölcsi tudatával ellenkező vágyait elfojtja, tudat alá süllyeszti, de ezek az ösztönök révén tovább hatnak lelki életére - az ön és fajfenntartás ösztönei érzéki örömtörekvésekben jelentkeznek, a valóságban ki nem élhető vágyak a képzeletvilágban keresnek kárpótlást.
Jozefina
Ez távolkelet. A sötétség, a barmok országa!!! Nagy keleti nyitás orbánnak. szijjártónak!!!
Equus
@keresztapa: ma 13:50 Akkor tessék magad behelyettesíteni és máris eljutsz a túlkompenzáció gondolatáig. Onnan a gyűlölet benned bármiféle másság iránt, mert az elfojtott vágyakozásod soha nem tudott kiteljesülni.

13:39 Van vmi infód Caesar, Shakespeare (Szonettek), Oscar Wilde, Rimbaud, Verlaine szexuális beállítottságáról? Te melyiknek érsz fel nem a seggéig, csak a bokájáig? Te még Márkus László bokájáig sem érsz... :/ ... szegény
keresztapa
@Equus: Nos a melegek csak így tudnak kommentelni, soha nem leszel a normalitás színvonalához képest önálló személyiség lenni, csak ferde hajlamú beteglelkületű sorvadt agyú személyiség! Képzelgésedtől nem vagy képes megszabadulni, ez már orvosi eset.
Peller Anikó
@keresztapa: 13:39, ööö, mit is akartál írni nekem? Mert lehet csak a buszon írtad és eltévesztetted a válasz gombot a leszállásjelzővel. Vagy csak összekevertél valakivel?
keresztapa
@Peller Anikó: elnézésed kérem téves!
Equus
@keresztapa: ma 15.27
helyes a diagnózis, már ne is menj orvoshoz - tegyél a betegséged ellen önmagad.

Na aggódj, kellő terápiával megszabadulsz a gyűlölködni vágyástól, megismered önmagad és rájössz, nem is olyan nehéz felvállalni... még azt azt sem, ha öregedő, merevedésre képtelen ágybavizelős lettél... Vive valeque
hetöndöe
@keresztapa: Szerinted az az egészséges társadalom,ahol egymás nyakát nyiszikálják zsebkéssel,a nőket állatnak tekintik és a maffia uralkodik?Jó nagy marha vagy te kis köcsög,akár holnap indulhatsz is oda te vadbarom őstulok.
SystemError
@keresztapa: Mit tennél, ha születne gyereked és kiderülne róla, hogy meleg vagy transznemű? Mosolyogva várom a választ!...:)

Remélem felkötnéd magad, a gyereknek is jobb lenne egy ilyen szülő nélkül.. Persze te inkább a gyerekkel tennéd ezt, ahogy eddig olvastam..:)

Definiálgasd csak a környezetedet, az jó biztonságos..Gyűlölheted a "valamit", amit éppen kell! Legyen mindenféle identitás tudat, képzet, mert az is biztonságos..:) Adjál hangot a kirekesztő gyülölködésnek az is megerősít abban, ami nem jön magától vagyis a férfiasság..:)
Szerintem te félsz és legjobban magadat gyűlölöd...:) De hát mi is lehet az oka...
keresztapa
@SystemError: Normális családból nem származhat meleg gyerek! De a te családodból igen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.