Sammy, az Ausztráliában élő Lee család labradorja 2013-ban, azaz pontosan 4 éve tűnt el.

A négylábú megmentésére külön csapatok is indultak, ám minden erőfeszítés hiába volt, nem találták meg a kutyát. A család nagyon szomorú volt, mikor feladták a keresését, ám 4 évvel később valóságos csoda történt.

Az évek során Sammy gazdái nem tudták teljesen elengedni a kedvencüket, ezért az eltűnt állatokra specializálódott oldalakon folyamatosan frissítették az eltűnt kutyájukról szóló posztot.

A csoda múlthét pénteken jött el, amikor egy Sammyre nagyon hasonlító labrador tűnt fel egy autóút mellett. Hihetetlen, de mint kiderült, a kutya Sammy volt.

Négy év után tért haza az elveszett kutyus

Az állatorvosok szerint a kutya úgy élhette túl 4 éven keresztül a vadonban, hogy a környékbeli farmok ananászültetvényeit dézsmálta, ez megmagyarázza azt is, hogy miért voltak ilyen borzalmas állapotban a fogai. Mivel a megtalált kutyában és Sammy-ben sem volt azonosító chip, így a külső jegyekre kellett hagyatkozniuk a gazdáknak.

Persze felmerül mindenkiben a kérdés, hogy tényleg a 4 éve eltűnt Sammy-t találták-e meg, vagy egy rá nagyon hasonlító kedves labradort. Aki ránéz a következő képekre, az valószínűleg már tudja a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.