Botrányba torkollt a korábbi eurovíziós résztvevő Emma Marrone televíziós fellépése hétfőn éjjel Olaszországban.

Az egyik háttértáncos több alkalommal erőszakosan beletúrt az énekesnő hajába, megfogta a lábait, fenekét és mellét annak ellenére, hogy a nő tiltakozását fejezte ki.

Nem akarok prűd lenni, de ha ennyit fogdos, nem tudok énekelni. Ez nem tánc!

– szólt ki az egyik technikai asszisztensnek Marrone.

A nőnek eközben annyira elege lett, hogy ellökte magától a férfit, akinek a viselkedése – az asszisztensek állítása szerint – viccnek indult.

Bár Marrone sokak véleménye szerint túlreagálta a helyzetet, nőjogi szervezetek kezdeményezték az ide vonatkozó szabályok megváltoztatását, petíciójukat idáig több tízezren írták alá.

Olaszországban a legfrissebb statisztikák szerint minden harmadik nőt éri szexuális erőszak élete során.

(Independent)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ENSZ egyezményben kell szabályozni, h a balett-táncos fiú ne fogossa a nő nem szervét, seggét, csöcsét, de a nő sem érhet a fiú faszához... és az utcánsétűló nő seggét ne nézze meg egyetlen férfi sem, a vénuszdombját meg a strandon sem bámulhatja...rendet végre már!
almalibre
Ez egy “kandi camerás” felvétel. Valós helyzetben nem fordul ilyen elő. Egyértelműen megrendezett provokáció volt, a felvételen látszik az énekesnő, amint (nyilván később) nevet a szituáción. Az már más kérdés, hogy ezek a programok milyen alpári szintet engednek meg maguknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.