Ezt állítja egy Londonban élő magyar férfi, aki most ügyvédi segítséget keres.

Másfél hónapja történt a londoni terrortámadás, melyben Khalid Massoud egy autóval hajtott bele a Westminster-hídon közlekedő gyalogosokba, majd a brit Parlament épületénél halálra késelt egy rendőrt. A támadásban három civil, a megkéselt rendőr, valamint Massoud is meghalt, őt lelőtték.

Egy magyar férfi nemrég a nagy-britanniai magyarok egyik Facebook-csoportjában kért segítséget, mert állítása szerint őt és három lakótársát is bebörtönözték a támadás miatt – olvasható a Bors cikkében.

Mint bejegyzésében írta, bűnük annyi volt, hogy azt a házat bérelték, amit előttük Massoud használt három és fél évig. A 4 magyart 45 órán keresztül tartotta fogva a rendőrség, lerohanásuk miatt az albérletben is kár keletkezett, plusz mindannyiuknak a munkahelyén is magyarázkodniuk kell, mivel őket is terroristának nézik munkatársaik a bejegyzés szerint. 

Mindez lelkileg nagyon megviselte őket, ezért most ügyvédet keresnek.

A bors más forrásból úgy értesült, hogy az angol sajtó két hétig állt a házuk előtt, ez sem okozott nagy örömöt a magyaroknak.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Prioryman)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Lakatos Alemaho, magyar állampolgárként tiltakozik és segíjt kér a magyaroktól... dikk mán, hát mán a csajok se jöhetnek ide leadni a lovettát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.