Meggyilkolták egy svéd segélyszervezet német nemzetiségű munkatársnőjét és egy afgán őrt, egy finn állampolgárságú nőt pedig elraboltak az afgán fővárosban szombaton. Mindhárman az Operatino Mercy nevű segélyszervezet alkalmazásában álltak. (euronews)

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
tudták, akik ott voltak, h nem a Gürtelen szállnak fel egy villamosra. Ehhez képest kaptak fizetést és ehhez képest voltak nyilván biztosítva is. Benne volt a pakliban. Mentek volna a Tescoba pénztárosnak Carlyle-ban.
quadrocopter
@Equus: Cinkusnak teccel lenni, kis moha! Ezek az emberek legalább próbálnak tenni valamit ott, ahol még biztosító társaságk sincsenek!
Equus
@quadrocopter: bízzák a katonákra. Kalandra vágytak? Megkapták.
quadrocopter
@Equus: Elég kisképernyős teccel lenni, mert logkád szerint miindenki, aki nem katonaként van jelen ott, ahol háború dúl, az kalandra vágyik!
Mi van a nemzetközi segélyszervezetekkel, orvoscsoportokkal? Kalandra vágynak?
Equus
@quadrocopter: ahham... mi más lenne a motiváció? ... vmi nincs rendben, van vmi deviancia azokban, akik a békés környezetből viszik a szakértelmet egy békétlen, nagy kockázatú környezetbe. Vagy a tehetetlenségük, vagy a pénz utáni vágyuk, vagy mindkettő. Általánosságban: nincs cselekvés motiváció nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.