Theresa May brit miniszterelnök szerint egy esetleges rossz megállapodásnál az is jobb, ha nem születik egyezség az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének feltételekről szóló tárgyalások végén.

A brit kormányfő a BBC televízió hétfő esti választási interjúműsorában kijelentette: vannak Európában olyanok, akik meg akarják büntetni Nagy-Britanniát, amiért kilép az EU-ból, és a rossz megállapodás e szándék érvényesülését jelentené. Hozzátette: vannak olyan brit politikusok is, akik "bármit hajlandók lennének aláírni".

Theresa May az interjúban kitért a bevándorlás kérdésére is, megerősítve: a kormányzó Konzervatív Párt változatlanul arra törekszik, hogy az évi nettó bevándorlást a 270 ezer főt meghaladó jelenlegi szintről néhány tízezerre csökkentse.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Miért akarjátok lecsökkenteni a bevándorlók számát, talán nem szeretitek a bevándorlókat? Fiatal életerős tanulni vágyó munkavállalók akik fellendítik a brit gazdaságot és megszüntetik a népességfogyást. Két legyet üttök egycsapásra. Hát nektek nem kell a jólét?

Vagy csak már ismeritek őket?
Ördögvadász
@Peller Anikó: sok a kamú hír a dologban. Mindent nem kell elhinni.
Peller Anikó
@Ördögvadász: Igen, így van ahogy mondod. Ennek a halott kislánynak is úgy fotosoppolták össze a képét hiszen a vak is látja, hogy az egyik kép homályos a másik meg még él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.