Az unió reformra szorul, de van, ami reményt ad. Ilyen a magyarok ellenállása Orbán maffiaállamával szemben. Ma az Európai Uniót egyszerre kell megmenteni és megújítani. A legfontosabb a megmentése, mert létében fenyegeti veszély. De amint Emmanuel Macron francia elnök mondta kampánybeszédeiben, nem kevésbé fontos újra megteremteni azt a támogatást, amelyet valaha az EU magáénak tudhatott. Az uniót fenyegető veszélyek egy része kívülről ered. Olyan hatalmak veszik körül, amelyek ellenségesek értékeivel szemben: Vlagyimir Putyin Oroszországa, Erdogan Törökországa, al-Sziszi Egyiptomja és az az Amerika, amelyet Donald Trump próbál létrehozni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őfenesége igen jól választott

persze a propaganda gépezete is ráerősített

A patás ördög maga által írt cikk jelent meg a hvg.hu-n „
Soros György írása Európa megmentéséről és Orbán propagandájáról.”
Magával az írással hic & nunc nem foglalkozom. Azonban meg kell jegyezzem – túl azon, hogy a portál, bár ebben igencsak válogatós, most&itt engedi a kommentelést -, hogy a hozzászólások elképesztőek. Jól okadatolják, hogy ártunk és qurmányunk propagandája célba ért!
Ördögvadász
@RonaGyuri: pole position
"Európa feltámadhat" hümmm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.