A lány a pénzt arra költené, hogy Németországban vagy Bécsben tanulhasson, esetleg egy autót is venne belőle.

Internetes aukción adná el szüzességét Kim, a 18 éves, félig német, félig osztrák diáklány. Azt írja, bárkivel ágyba bújik, aki kifizet érte

százezer eurót (31 millió forintot).

Kim döntését erősen motiválta az a román lány, aki a közelmúltban több mint 700 millió forintért adta oda ártatlanságát egy hongkongi üzletembernek.

Miután olvastam néhány másik szűzről, akik az ügynökségen keresztül adták el szüzességüket, fel kellett tennem egy kérdést. Egy [bármilyen] férfinak kéne odaadnom magam, aki később talán elhagy, vagy jobban járok, ha egy csomó pénzt kapok érte?

- mondja Kim.

A Cinderella Escorts, amely 20 százalékos jutalékot akaszt le a végösszegből, garanciát vállal a lány szüzességére, de ha az ügyfél úgy kívánja, lehetőséget adnak egy újabb orvosi vizsgálatra is.

(Velvet)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
"Interneten árulja a szüzességét egy 18 éves lány"
EGY?!?!?
Na neee...
XD
nezelodo
Hát árulja... Ha az eszét akarná eladni, a jelek szerint egy petákot sem kapna érte.
simmering73
Nem az a baj, hogy árulja, hanem az, hogy van aki fizet érte.
qxy
Na ha ez szűz, akko r én is. Na ne má hogy szűz és az első " gyönyört" mert az vagyis azzá kell tenni arra váltja hogy rojtosra kefélik, akkor az nem is lehet szűz. na meg az arca alapján ez bírja is mint Isten a szidást. Na meg nem kicsi a mérete ami kell neki.Nyugodtan kérdezzétek. Igen. Látszik ez is az arcon nem csak a betegségek lelki fizikális bajok. ez is látszik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.