Melania és Barron Trump az elnöki beiktatás után nem költözött Donald Trumppal együtt Washingtonba, hanem a New York-i Trump-toronyban lévő lakásukban maradt, a first lady ugyanis nem akarta év közben átíratni a kisfiát másik iskolába.

A 11 éves Barron évzáró ajándéka az volt, hogy vendégül láthatta osztálytársait a Fehér Házban egy süteményre. Szülei már beíratták őt egy Washington környékén lévő tekintélyes katolikus magániskolába, és megkezdődött a család költözése is.

Melania Trump beköltözik a Fehér Házba

Az amerikai lapokban egymás után jelennek meg a kommentárok a first lady Fehér Házba költözésének várható következményeiről. A legtöbben úgy vélekednek, Melania jelenléte pozitívan hathat az elnökre, megteremtheti a stabilitás érzetét, a feleség pedig akár visszatartó erőt is jelenthet férjével szemben – legyen szó akár csak arról, hogy lebeszéli egy-két meggondolatlanabb Twitter-bejegyzésről.

Melania Trump a modern amerikai történelemben az első first lady, aki nem a férjével együtt, azonnal költözött be a Fehér Házba.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Melania Trump beköltözik a Fehér Házba"...

erre a hírre vártam hónapok óta...egy perc nyugalmam nem volt..
human
Trump legalább lenyugszik, hogy végre minden nap megmarkolhat egy puncit.
levarosbukta
@human: Szerintem kezd rájönni hogy mégse valami nagy buli ez az elnökösdi! Most négy évig csak Melani muffját markolgathatja ha nem akar balhét.
human
@levarosbukta: Azt olvastam, hogy már ő is azt nyilatkozta egyszer, hogy nem gondolta volna, hogy ennyi melóval jár az elnöki poszt. Ebből is látszik, hogy mekkora egy idióta. Mikor az ember százmilliókért felel akkor a 24 óra is kevés, hogy mindent megtegyen az országért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.