Roppant kínos helyzetet teremtett magának Kurt Eichenwald, a Vanity Fair szerkesztője, amikor tudtán kívül elárulta, mi után kutakodik a neten.

A férfi eredetileg egy antiszemita kiáltványról próbált volna képet posztolni a Twitterére, hogy rámutasson: zsidóként mennyi fenyegetésnek és vegzálásnak van kitéve. A szemfüles kommentelők azonban a háttérben hamar felfedezték, amit nem kellett volna.

Antiszemitizmusról akart posztolni az újságíró, de a csápos pornóról sikerült

Az óvatlan újságíró ugyanis a röplappal együtt a böngészőjét is lefotózta, ahonnan kiderült, mi mindenre keresett rá az utóbbi időben. Vesztére ezek közt szerepelt a "tentacle porn" is. Ennél nagyobb gödröt nem is áshatott volna magának – a bizarr kifejezés ugyanis egy még bizarrabb felnőttfilm-típusra utal, amelyben rajzolt csápos szörnyek közösülnek fiatal lányokkal.

Lehet ez még ennél is kínosabb? Mint kiderült, lehet:

Oké, hülye voltam. Hiszik vagy sem, a feleségemnek akartuk megmutatni a csápos pornót a gyerekeimmel, mert nem akarta elhinni, hogy létezik ilyesmi

- védekezett Eichenwald. Aha, erős sztori.

(Mirror)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Emlékeztek még Érpatak fura, szélsőjobbos polgármesterére Orosz Mihály Zoltánra? Hát ő is azzal bukott le, hogy képernyőképet posztolt a számítógépéről, amin az is rajta maradt, hogy milyen oldalakat látogat előszeretettel:
- 18 twink! teen
- Top Studs Free Ga...
Hát nem éppen a hetero oldalakról van szó.
24.hu/belfold/2015/05/06/fosos-liberalisokat-sejt-erpatak-polgarmestere-a-melegporno-ragalom-mogott/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.