Ritka kegyetlen videó került nyilvánosság elé. Egy mozgássérült férfi utolsó perceit rögzítették, mindezt nevetve.

A 32 éves Jamel Dunn egy tóban fuldokolt, szenvedését végignézte és rögzítette egy csapat 14 és 16 év közti tinédzser – vette észre a 24.hu.

A tizenéveseknek eszük ágában sem volt segíteni, vagy segítséget hívni, inkább vicceskedve odakiabálták a haldoklónak, hogy

Hiába ordibálsz, idióta, úgysem fog senki segíteni!

A videót végigröhögik a tinédzserek, majd mikor Jamel feje nem bukkan fel többé, konstatálják, hogy épp most halt meg, és megy mindenki a dolgára.

A baleset szemtanúi nem értesítették a hivatalos szerveket sem, a videó – ami még a sokat megélt rendőröket is megrázta – csak később került elő.

Jamel Dunn-t július 9-én látták utoljára menyasszonya társaságában. A férfi holttestét július 14-én találták meg. A rendőrség azóta rábukkant a fiatalokra, akik nem mutatták megbánás jeleit; a helyi ügyészség állásfoglalása szerint azonban korántsem biztos, hogy a tinédzserek felelősségre vonhatóak lesznek az ügyben – írja a 24.hu.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Szeparepa2: Nincs ehhezmit írni, minden sorddal egyetértek. Ezek nem emberek, hanem véglények. A sors remélhetőleg kamatostul visszaadja nekik! Kár volt a világra jönniük. A fiatalember nyugodjon békében. Felfoghatatlan számomra az ilyen embertelenség.
Dr plágium
@Szeparepa2: Nagyon nem tetszik amit írtál, de igaz és egyetértek Veled. :((
elnyomott
Túl felkavaró, nem szólnék inkább hozzá.
Viszont nem értem az cikk utolsó mondatát, miért is nem biztos hogy felelősségre vonhatók ezek a fiatal szörnyetegek?
sokanvagyunk
@elnyomott: Lehet hogy a hatóság aggódik, nehogy belerondítsanak egy ejnye-bejnyével épülő-szépülő lelkivilágukba. :(
Pálinkás Pál
Csak egy kérdés...az meg sem fordult egyikőtök fejében sem,hogy mondjuk nem tudtak úszni???Undorító dolog a videó,meg a röhögés...de például ha én állok a tó partján,az ipse ugyanúgy belefulladt volna,mert nem tudok olyan szinten úszni,hogy segíthessek,legfeljebb magam is belefulladtam volna!!!az éremnek mindig két oldala van,de ti csak az egyiket nézitek!!azt már csak halkan jegyzem meg...egy mozgássérült miért nem egy medencében úszkál,ahol van úszómester,miért egy feltehetően bányatóban??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.