Az FBI lehallgatta az orosz nagykövetet, ebből derült ki, hogy a jelenlegi igazságügyi miniszter az elnökválasztási kampány alatt többször találkozott a diplomatával.

Többször találkozott az orosz nagykövettel Jeff Sessions, az USA jelenlegi igazságügyi minisztere még a 2016-os elnökválasztási kampány alatt – amikor Trump várható orosz-politikájáról beszélt –, a találkozókat viszont letagadta eddig. 

A Washington Post cikke szerint minderről az FBI is tudott, ugyanis lehallgatták az orosz diplomatát. 

Sessions korábban tagadta, hogy találkozott volna a washingtoni orosz nagykövettel, később ezt úgy módosította, hogy szenátorként találkozott orosz diplomatákkal, de a várható Trump-kormányról és annak terveiről nem beszélt velük.

Az igazságügyi tárca nem erősítette meg az információkat, ők arról adtak ki közleményt, hogy Sessions sose beszélt az oroszokkal az elnökválasztási kampányról.

(The Washington Post, 444)

(Címlapi kép: wikipedia Public Domain/Dominique A. Pineiro US Navy)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Na ezek is megtanultak hazudni. Hiába a bizonyíték ő nem beszélt oroszokkal!!! Nem hiszem, hogy a reoublikánosok sokáig tűrik ezt a szégyent és elzavarják tramp-al együtt az egész kormányt!!!
Peller Anikó
@jozefpina: beteg vagy jozefa, megtanulhatsz olvasni: "Sessions sose beszélt az oroszokkal az elnökválasztási kampányról."

Különben alapvető és égető szükséglet, hogy jó kapcsolatot ápoljanak az oroszokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.