62 ország közül Magyarország egészségügyi rendszere a legutolsók között szerepel. Jelenleg az 58. helyen kell szégyenkeznünk a világ előtt. Csak Irán, Ukrajna, Egyiptom és Venezuela egészségügyi rendszere rosszabb. Már olyan országok is megelőznek minket, mint például: Bulgária, Szerbia, Románia, Lengyelország, Görögország és stb.

Forrás: numbeo.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
FELHÁBORÍTÓ! Szégyen és gyalázat! Csak stadionokra ezidáig több, mint 400 milliárdot herdáltak el a népnyúzó Orbánék. Csak stadionokra és még hol van az üresen zakatoló kisvasút, a korrupt vizes VB-re elszórt további milliárdok és a napi szintű lopások, amik szintén milliárdos tételek. Ha lenne esze a magyaroknak nem fizetnének egy fillér egészségügyi szolgáltatási járulékot sem amíg ezek az áldatlan, igazságtalan állapotok fentállnak.
colibri
Inkább erről kellene értekezni gorbánnak itthon, de akár Tusványoson is.
Nessy
Majd Balogh tiszteletes mosolyogva elmeséli. hogy nem úgy van az úgy van! Itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, a kormány mindennel meg van elégedve! Ez csak a gaz Soros bérenc média ármánykodása!
Az, hogy a tények sajnos igazolják a besorolást, senkit nem zavar!
A birkák lelkesek, csak a kórházakban bégetnek!
lusta
@peterkelemen: Nem kell felháborodni, ugyanis a rangsort készítőket Soros fizette. Így már minden nagyon világos.
nyanya001
Európai szintű Magyarországon az egészségügy.
Mondta Orbán Viktor.
karma1
@peterkelemen: Koszi, hogy bekuldted, hat ennel erdekesebb statisztikat reg lattam! Lehet, talan ez is santit itt-ott egy picit, mint minden statisztika, de a lenyeget elarulja: ahol meg Oroszorszag is elottunk jar, meg a filippinok - hat ez maga a veg... EZT kellene a rengeteg agylagyult, agymosott oreg nyuggernek megmutatni, piros kiemelovel kihangsulyozni, hogy hol is tartunk, akkor talan meggoldolnak szazszor is, hogy milyen modon tamogatjak imadott veziruket. Savas bacsika, kezcsokos nenike, lehet foltenni a szemuveget - ha van -, es kinezegetni a beka segge alol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.