Vajna Tímea nem áll le. Ontja és ontja az olyan szelfiket, amelyeken hírességekkel pózol és vigyorog. Ezúttal Rambó és Terminátor esett áldozatául. Az internet nagy örömére. Csak úgy özönlöttek a kommentek a kép alá!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Kiszel Tundike! Vigyazz, mert paripaarcu ellopja toled a "hiressegek levadaszasat egy kozos szelfire" cimu projektedet! Maholnap korbenezhetsz, es sehol egy hiresseg, aki mellol ki ne nyomott volna teged a haza fo kurtizanja! (Aki be tudja meselni a papanak, hogy o csak az angol nyelvtanulas kedveert el most az USA-ban, egyebkent nagyon hianyolja, hogy nem minden este o kesziti be a ferjecskeje papucsat... Most inkabb szarvakat keres a ferjecskeje dagadt fejere. )
Tundike - te lassan mar sehol sem vagy, de legalabb egy szep kislanyt felneveltel...:o)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Nézegetem a képet de több sebből vérzik a dolog, még a fények, ill. az arcokon levő árnyékok se egyformák, tehát ez több, legalább két képből lett alkotva !!!
A hátér se egyértelmű...
karma1
Maradjunk annyiban, hogy a "senkibol lett senki",... Ha holnap pocokarcu parokakeszito orsosvitya tanacsara meneszti a luvnyat, holnaputantol alldigalhatna a Rakoczi ter sarkan egy fuvarert...
Meg a Cosa Nostraban is rendet tartott a Keresztapa: szolt a maffiozok kenyes felesegeinek a viselkedeseert, es a szarvakat mar a Keresztapa se engedelyezte a kisebb maffiozok fejere,... A problemas csajokat szepen meneszteniuk kellett a gyalog-maffiozoknak...
papa.49
Majd pont ezzel a lófejű spinével kezd akármelyik ???
ágimami
Ez tényleg találó cím!! Egy senkiből lett híresség!!! Híresség sem önmagáért lett!!!:DDD
Azért napi szinten nem kellene írni róla, nem hiszem hogy valakinek is hiányoznának a róla készült képek, ill. cikkek.
Egyébként tegnap olvastam, hogy magánrepülővel hazajött a "papához", aki nemrég volt nála, látogatóban, de ki tudja mi az oka ennek a nagy sietségnek???
elnyomott
Nem az a baj szerintem, hogy a senkiből lett (sőt, ha valaki a semmiből jön és valaki lesz, az még inkább érdeme) - hanem az, hogy nem saját jogon, hanem a kedves férje miatt.
Tehát ő egy senkiből lett híresség felesége - ami valójában nem híresség, csak ismertség. És az az ismertség is kétes előjelű.
papa.49
Nevezzük nevén a dolgot gyakorló k...a ennyi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.