Ehhez mondjuk nyernie is kell a választáson. A lemondatott miniszterelnök addig a volt kőolajügyi minisztert bízta meg. Ez biztos minden gondot megold majd. Az öccsét, Sahbazt nevezte meg utódjául a tegnap lemondott Navaz Sarif pakisztáni miniszterelnök, az ideiglenes kormányfői tiszt ellátásával pedig Sahid Hakan Abbaszi volt kőolajügyi minisztert bízta meg. „Támogatom, hogy Sahbaz Sarif legyen az utódom, de időbe fog telni, amíg indul a választásokon, ezért Sahid Hakan Abbaszit neveztem mi az ideiglenes kormány élére” – mondta a lemondott kormányfő.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek nálunk is meg lehet a veszélye

Hacsak nem a sajátlábon-állás kerül elébb célkeresztbe

A hírek szerint a pakisztáni „Navaz Sarif pénteken mondott le, miután a legfelsőbb bíróság aznap kihirdetett határozatában méltatlannak találta őt tisztsége betöltésére az ellene lefolytatott korrupciós ügyben és lemondásra szólította fel.”
A helyzet az, hogy „A bíróság 11 nappal ezelőtt megkezdett eljárása eredményeképpen megállapította, hogy Sarif és családja nem tud elszámolni hatalmas vagyonával.”.
Ugye milyen ismerős (na persze a bíróság nélkül; egyelőre). S most gyün a poén a derék ex-elnök kifejtette, hogy „Támogatom, hogy Sahbaz Sarif legyen az utódom, de időbe fog telni, amíg indul a választásokon, ezért Sahid Hakan Abbaszit neveztem mi az ideiglenes kormány élére”. A kijelölt utód nem más mint az öccse! =))
wagabund
..."A pakisztáni kormányfő-... ...- nem tudott elszámolni a családja gazdagodásával, az öccsét nevezte meg utódjául"...

ez Pakisztánban történt?..hihetetlen...az egy olyan becsületes ország.
kokopelli
..a Zorbán-család ősei is a Pakistán-Indiai részről jöttek a fejlett
Európában! Az a baj,hogy akkor még nem volt lehetőség kerí-
tés építésére! Közép-Európa borzasztó pech-je!
...ez lehet a közös nevező? :--(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.