Ebben a kánikulában jó tudni, hogy a londoni Selfridges luxusáruház tegnap hivatalosan is megnyitotta karácsonyi részlegét.

Hőségriadó ide vagy oda, a londoni Selfridges luxusáruház tegnap hivatalosan is bemutatta karácsonyi kínálatát. Végül is már csak 147-et kell aludni addig.

Az Oxford Street híres áruházának negyedik emeletén tegnap óta már a Mikulás köszönti a vásárlókat, hat műfenyő roskadozik a legújabb trendi karácsonyfadíszektől, és ezzel a Selfridges lett idén a világon az első áruház, ahol már megszólalt a Jingle Bells (és nyilván a Last Christmas se maradt ki).

Péntektől már a karácsonyi menühöz szükséges, hosszan eltartható élelmiszerek is kaphatóak lesznek, mindezzel együtt pedig a Selfridges raktáraiban 130 ezer féle karácsonyi termék várja majd a vásárlókat a díszektől az izzósorokon és műfenyőkön át a kekszekig. Mindez persze luxusáruházhoz illő árakon: az idei év slágerének szánt fehércsokis-pisztáciás sütemény például 8 fontba (kb. 2700 forintba) kerül majd, a hagyományos karácsonyi tortájuk pedig 12-be (4000 Ft).

Forrás: Guardian

Címlapkép: First News

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Hőségriadó ide vagy oda, a londoni Selfridges luxusáruház tegnap hivatalosan is bemutatta karácsonyi kínálatát. "...

ne rémüldözzön a nyájas olvasó...nemsokára itt is lesz mikulásoskarácsonyoshúsvéti valentinnap...
Nessy
Nem lenne rossz ebből a 40 fokból vagy 15 fokot eltenni karácsonyra!
eszegfu
@Nessy: Erről eszembe jutott Vitray müsora a "hüsitő jégkockák", melyben nyáron a jégtánc bajnokságokból ismételtek részleteket... és mintha egy árnyalattal hüvösebbnek éreztem volna a nyári meleget.
Nessy
@eszegfu: Így igaz! A múltkor aranyosak voltak az állatkerti "jófej" jeges bocsok, ahogy a nagy jég kockákkal játszottak a medencébe.
Azért már nem ajánlatos velük úszkálni! :-))
kokopelli
azt a "szent-izét",vagy akármit!
Most jöttem rá,hogy a naptárt hónapokig nem téptem le! :--(
papa.49
Mindenki ,,elmebaját,, el kell viselni ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.