A katalán rendőrség agyonlőtt négy feltételezett terroristát egy éjszakai akcióban. Egy személyt megsebesítettek és elfogtak – jelentette be egy rendőrségi szóvivő – írja az origo.hu az MTI-re hivatkozva.

A tájékoztatás szerint a lelőtt emberek szintén gázolásos merényletet követtek el a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában, és hét embert megsebesítettek, kettőt közülük súlyosan. A rendőrség a nyomukba eredt, rajtuk ütött, és lelőtte őket. Az életben maradt személy állapota súlyos.

A rendőrség azt is közölte, hogy a gyanúsítottak robbanóövet hordtak a testükön. Azt még vizsgálják, hogy van-e összefüggés a csütörtöki barcelonai és a cambrilsi merénylet között.

A város lakóit felszólították a hatóságok az interneten, hogy maradjanak otthon, ne menjenek ki az utcára, ne kockáztassák az életüket.

(origo.hu)

Címlapkép: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Felszólították Európa lakosságát, hogy a banya által becsalogatott vip tetvek eluralkodása miatt mindenki maradjon otthon, zárja magára az ajtót, ablakot és kussolva várja amíg lemészárolják a saját hazájában.

Az olasz állatvédők is ugyanolyan bűnösök mint ti, rohadék patkánysimogató állatok.

Akinek nem inge.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Keleten a hazájukban mindenhol rendőrség, követség vagy más hivatal előtt, mellett robbantanak...itt pedig csak civileket...ezek nem azok...ezeket helyben képezik...
Peller Anikó
Felszólították Európa lakosságát, hogy a banya által becsalogatott vip tetvek eluralkodása miatt mindenki maradjon otthon, zárja magára az ajtót, ablakot és kussolva várja amíg lemészárolják a saját hazájában.

Az olasz állatvédők is ugyanolyan bűnösök mint ti, rohadék patkánysimogató állatok.

Akinek nem inge.
maci0427
Ilyen világban élünk,úgy látszik,hogy ez lesz a jövő! Kérdés,hogy mikor jutnak el kelet-közép Európába is,remélhetőleg soha ,de ennek oka van ! A világ forrong és lehet,hogy közeleg a baj ! Ami most megy,ez a megosztottság - gazdag - szegény a másik emberek semmibevétele , az nem megy sokáig !
magyarbakancs
Összefogni minden arabot ki itt él Európában ,és vissza a hazájába.
Vissza jön a határon meg álltani acélmagvas ólom golobisal.
36
@Peller Anikó: Ezen, a mindenki maradjon otthon és ne kockáztassa az életét-dolgon nagyon kiakadtam(és részvétem az elhunytak családjainak). Rőzse viszi anyókát a helyzet! Őrület! Gyönyörű Európa, mi lett belőled?! Gerilla harc folyik az utcákon.:(
Pálinkás Pál
Nagyon helyes,remélem ez a példa ragadós lesz..és az összes ilyet agyonlövik!!!
huKKK
Azóta már kiderült, hogy kamuöv volt rajtuk, hogy fokozzák a pánikot. Ijedtükben még a kommandósok is duplán lőtték őket agyon.
quadrocopter
Azannyát! Megint csak terroristákról van szó, menekültekről egy szó sincs!
patyuka
A terrorizmus ellen a kerítésépítés meg minden hasonló látványos hókuszpókusz csak arra "jó", hogy kiskapukat nyílhassanak a büdzsén a 'nagypénzek' kisíbolásához. No meg - mostanság szükségképpen egyre inkább ez utóbbi kap prioritást - a politikai haszonszerzésre. Nevezetesen: ha törik, ha szakad, meg kell tartani hatalmat, mert, egyébként ugrik az előző is, de leginkább az érinthetetlenség, és akkor lesz "sírás, fogak csikorgatása"...

Aligha kétséges, hogy azok, akik közvetve vagy közvetlenül, de kisebb-nagyobb mértékben részesülnek az elzabrált javakból - kvázi kollaborátorként -, nem fogják mindezeket elismerni mindaddig, hacsak valami erősebb érdek szolgálatában nem sújt le rájuk is a gátlástalanul tobzódó hatalom.

Vajon a Világkereskedelmi Központ ikertornyai ellen elkövetett 2001. szeptember 11-edikei terrortámadás megelőzésére milyen kerítés lett volna építhető?!

Bizony a kezdetektől keresni kellett volna a közös/eu-s megoldást: valamennyi érintettnek együtt tárgyalni a hogyanról, nem keményen különcködve kekeckedni; nem kukoricaföldre, meg pályaudvaron kívülre kényszeríteni - hadd hergeljen mindenkit a látvány - az ezerkilométeres hányadtatásokba belefáradt menekülteket, majd esztelen és gonosz szabad(os)sággal útjukra bocsátani őket, hanem - a kerítéspénz töredékéből emberséges körülményeket biztosítva - a döntő többséget ellenőrizhetően beengedni vagy visszaküldeni, minek révén megnehezült volna mind az embercsempészek ténykedése, mind a terrorista gyanús alakok ilyen úton történő beszivárgása...

Csakhogy akkor ugrott a "migráncsozás" keltette félelem meg gyűlölet, oda a hatalom ősrégi, 'fenyegetvevanalétbiztonásgoddemimajdjólmegvédünkcsakszavazzránk'-féle tömegpszichózissal operáló technikája...
Pálinkás Pál
@patyuka: Te valamit nagyon benéztél!!! Áruld már el,miért is kéne ezt a sok koszos barbárt anyagilag támogatnunk???Tudod valahogy marhára nem érdekel ha a sivatagjukban halálra gyilkolják egymást...azzal csak könnyebb lesz a föld...nézve a barbár civilek elleni terrortámadásukat!!!Ha zi ennyire szíveteken viselitek a sorsukat,nosza ,lehet adakozni nekik,de ne azok pénzéből is,akik ki nem állják őket! Márpedig amiről te itt hablatyolsz az arról szól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.