Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke már nem ragaszkodik ahhoz, hogy felső határt jelöljenek ki Németországban a menedékkérők befogadásában. Újraépül a CSU-CDU koalíció. Seehofer az ARD közszolgálati televíziónak adott interjúban elmondta azt is, hogy a felső határ kijelölését így már nem szabja feltételéül annak sem, hogy ismét koalícióra lépjen az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unióval (CDU). A vasárnap este adásba kerülő beszélgetés előzetesen közölt részletei szerint a bajor elnök döntését azzal indokolta, hogy a migrációs helyzet és a berlini politika irányvonala is változott.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ez nem pálforduló...ott sem mindenkinek tetszett a migrácspolitika csak hallgattak mert valamivel befogták a szájukat...és néha-néha egy-egy kiböki ami nyomja a bögyét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.