Terrorizmus, késelések, gázolások, robbantások – már lassan minden hétre jut egy pár az ilyen és hasonló eseményekből. Nézve a képsorokat, a felvételeket, mindig megdöbbenek, hogy alacsonyodhat az ember le ilyen állati szintre. Azonban, ami még jobban megdöbbentett, az a nyugati emberek reakciója. Mai hír volt, hogy az az apa, akinek az Iszlám Állam katonája múlt héten megölte a hároméves kisfiát, elment, hogy megöleljen egy muszlimot, merthogy úgy érezte, meg kell öleljen egyet. Mindeközben Barcelonában meneteltek azok, akik beengedték a migránsokat, skandálva, hogy nem félnek. Persze, hogy nem félnek, mert nem ők haltak meg. Azt meg, hogy milyen apa lehet az, aki a fia halálát nem megbosszulni akarja, hanem annak a vallásnak egy képviselőjét ölelgeti, amelyik tanításai miatt most halott a gyermeke, inkább nem akarom végiggondolni. Emberi ésszel felfoghatatlan az az életképtelen bárgyú hülyeség, amivel a nyugati emberek viselik a sorsukat. Sőt, még felfoghatatlanabb az,...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem dumbrincs te tényleg NAGYON HÜLYE VAGY! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Na mi van szarházi? Ideges lettél a tegnapi megállapitástól?...:) G fodor kobold vagy Habony felszopója a főnököd, akinek meg te nyalod fényesre..?:)

"észt nem adhatok ,ha nem érti, érti ?"...:) Faszfej!
Sámannus
@durbincs: Sajnos ez nem választás kérdése. Itt több ember munkába ment, aki pedig életében nem dolgozott KIVÉGEZTE őket.
SystemError
@durbincs: Milyen reggelente összeszart alsóval felkelni úgy, hogy a szomszéd mondja meg hogy ki vagy...?:)
SystemError
@durbincs: Elég volt a sajtreszelővel maszturbálásból. Csak ennyit akartam mondani, hogy tudom...és más is:) További jó szórakozást..ill. munkát!:)
quadrocopter
@durbincs: He?
Primitív beteg állat - hol a gondozód he?
Kínlódsz csicska, kínlódsz? He?
Gyanús vagy, megvan mind a 4 osztályod? He?
SystemError
@quadrocopter: Túl értelmes mondatokat írtál! A sok kérdőjel már jó. Bár ő is azért használja mindig, mert ezt kapta parancsba, mert ez pörgeti a kommenteket, mármint, ha válaszolsz rá..

Én ezt írnám a helyedben, ezt érti:

He sorosbotka kecskesajt vagy holnap? A 4 mindig 5, de holnap maga-e he? De! ?
Pudvás sütemény, hát onnan jött maga? Maga Soros-port, nem?

Na ezt érti. Tuti ráizgul, figyeld meg..Azonnal rá fogja vágni vágólapról, hogy:

"quadrocopter: klónja @SystemError: észt nem adhatok ,ha nem érti, érti ?" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.